Demi Moore: Κόβει την ανάσα στα 61 της – Εντυπωσιακή στο show των Dolce & Gabbana

15:21 7/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Demi Moore ήταν απολύτως εντυπωσιακή στη λαμπερή γιορτή για την 40η επέτειο του οίκου Dolce & Gabbana στο Μιλάνο.

Η ηθοποιός, 61 ετών, ήταν μαζί με τη Rosie Huntington-Whiteley, 36 ετών, και τη Lily James, 35 ετών, για την εναρκτήρια βραδιά της έκθεσης του οίκου στο Palazzo Reale.

Βγαίνοντας

στην πρωτεύουσα της μόδας της Ιταλίας, η Demi συνδύασε το αστραφτερό διαφανές φόρεμα που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, μ’ ένα μαύρο σουτιέν και ασορτί ψηλόμεσο σλιπ.

Demi Moore at the opening of the exhibition of dolce&gabbana “Dal Cuore alle Mani” at the Palazzo Reale in Milan. pic.twitter.com/qARtbThTRe

— 21 (@21metgala) April 6, 2024

Φυσικά οι χρήστες του Χ εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την εκπληκτική και εντυπωσιακή εμφάνιση της σταρ που αψηφά την ηλικία και τον χρόνο. “Αυτή η γυναίκα είναι 61 χρόνων;” αναρωτήθηκε ενδεικτικά ένας χρήστης.

Μιλώντας στους Financial Times πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης, οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana είπαν πως ελπίζουν να αφηγηθούν την ιστορία του “από πού ήρθαν”. Ο Stefano δήλωσε: “Το όνειρό μας είναι να εμπνεύσουμε τις νέες γενιές, να τις ενθαρρύνουμε να εκφράσουν αυτό που νιώθουν και να τους δώσουμε κουράγιο”.

Ο Domenico πρόσθεσε: “Θα θέλαμε οι νέοι να δουν στα καλλιτεχνικά επαγγέλματα μια εναλλακτική λύση, ένα αντίδοτο στην κοινοτοπία και την ομογενοποίηση. Και αν αυτό το έργο τους οδηγήσει να θαυμάσουν τη δημιουργικότητα και τη δεξιοτεχνία που περιέχονται όχι μόνο στο τελικό προϊόν, αλλά σε ολόκληρη τη διαδικασία, θα νιώσουμε πραγματικά ευτυχείς”.

Η έξοδος της Demi έρχεται εν μέσω της μάχης του πρώην συζύγου της Bruce Willis για την άνοια και την αφασία, καθώς όλη η οικογένεια τον έχει περιβάλει με αγάπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα