Derek Hough: Στο χειρουργείο με αιμάτωμα στον εγκέφαλο η σύζυγός του

16:30 8/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Derek Hough αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της συζύγου του Hayley Erbert. Η χορεύτρια υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Ο χορογράφος και κριτής του “Dancing with the Stars” ανακοίνωσε στο Instagram ότι η Erbert “αποπροσανατολίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο” στο τέλος της παράστασής τους στην Ουάσινγκτον.

“Διαγνώστηκε με κρανιακό αιμάτωμα από ένα διαρραγμένο αιμοφόρο αγγείο και χρειάστηκε επείγουσα εκτομή“, εξήγησε.

View this
post on Instagram

A post shared by Derek Hough (@derekhough)

Σύμφωνα με τη Mayo Clinic, ένα ενδοκρανιακό αιμάτωμα είναι συγκέντρωση αίματος στον εγκεφαλικό ιστό ή κάτω από το κρανίο, η οποία στη συνέχεια πιέζει τον εγκέφαλο. Συνήθως προκαλείται από ένα αιμοφόρο αγγείο στον εγκέφαλο που εκρήγνυται, συνήθως ως αποτέλεσμα κάποιου τραύματος στο κεφάλι.

Ο Hough, 38 ετών, δεν είπε αν η 29χρονη Erbert είχε πέσει πρόσφατα ή είχε χτυπήσει. Ωστόσο, το ζευγάρι “είχε ένα αρκετά τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα στα βουνά” τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εκείνη την εποχή, η Erbert είπε ότι εκείνη και ο Hough ήταν “και οι δύο καλά” μετά το ατύχημα. Επίσης, σημείωσε ότι εκείνη “έφυγε μόνο λίγο χτυπημένη” με “πρησμένο πρόσωπο και τέσσερα ράμματα πάνω από το φρύδι της”.

Keywords
Τυχαία Θέματα