Diddy: Στη δημοσιότητα άλλο ένα ανατριχιαστικό βίντεο με τον 16χρονο Justin Bieber

00:01 30/3/2024 - Πηγή: InStyle

Συνεχίζεται η θύελλα με τον Sean “Diddy” Combs καθώς ο καλλιτέχνης βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για εμπορία ανθρώπων στο σεξ. Στην αρχή της εβδομάδας, η αστυνομία έκανε έφοδο στην έπαυλή του ξεψαχνίζοντας τα πάντα, αναζητώντας στοιχεία.

Αξιωματικοί της εθνικής ασφάλειας έκαναν έφοδο στις επαύλεις του Diddy στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι, ενώ το βίντεο από την έφοδο στο σπίτι στην Καλιφόρνια, αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων, έδειχνε τους γιους του Justin, 30, και Christian, 25, να ανακρίνονται από την αστυνομία,

καθώς αρκετοί ένοπλοι πράκτορες κατέκλυζαν το ακίνητο.

Diddy Hits Top Golf in Miami Amid Sex Trafficking Investigation | Click to read more https://t.co/gF9WPUyhrR

— TMZ (@TMZ) March 29, 2024

Αργότερα εκείνο το βράδυ, εθεάθησαν να φεύγουν από το ακίνητο με τις βαλίτσες τους έτοιμες. Όσο για τον Combs, φέρεται να βρισκόταν σε ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο Miami-Opa Locka Executive Airport στη Φλόριντα, όταν έφτασε η Εθνική Ασφάλεια και τον σταμάτησε, σύμφωνα με το TMZ.

Βίντεο που εξασφάλισε το Μέσο τον δείχνει να πηγαινοέρχεται έξω από το αεροδρόμιο, αν και δεν συνελήφθη. Το Page Six ανέφερε προηγουμένως ότι ο Diddy θα πήγαινε στις Μπαχάμες με τις δίδυμες κόρες του, Jesse και D’Lila, 17 ετών, για τις ανοιξιάτικες διακοπές. Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του Combs αναφέρθηκε στις επιδρομές ως “κυνήγι μαγισσών”.

“Χθες, έγινε κατάφωρη υπερβολική χρήση στρατιωτικού επιπέδου βίας καθώς εκτελέστηκαν εντάλματα έρευνας στις κατοικίες του κ. Combs. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την υπερβολική επίδειξη δύναμης και την εχθρότητα που επέδειξαν οι Αρχές ή για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν τα παιδιά και οι υπάλληλοί του”, δήλωσε ο Aaron Dyer στο Page Six.

The raids on #Diddy‘s homes are just the start — the feds are issuing subpoenas to companies doing biz with him, aiming to identify anyone with info pertinent to the sex trafficking probe.

Details here https://t.co/jwJuHZzHBP pic.twitter.com/9YLKVaZawR

— TMZ (@TMZ) March 29, 2024 Τα ανατριχιαστικά βίντεο με τον Justin Bieber

Στο μεταξύ, έρχεται στη δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό βίντεο με τον Sean “Diddy” Combs με τον έφηβο Justin Bieber σχετικά με το πού βρίσκεται και γιατί απομακρύνθηκε από αυτόν.

Το κλιπ έδειχνε τον ράπερ να υποδέχεται τον έφηβο καλλιτέχνη στο στούντιο όταν η καριέρα του στο τραγούδι άρχισε να απογειώνεται. “Τι τρέχει φίλε, είσαι καλά;” ρώτησε ο ιδρυτής της Bad Boy Records στο βίντεο. “Ξεπουλάς αρένες και τα πάντα; Αρχίζεις να φέρεσαι διαφορετικά, ε; Δεν με παίρνεις τηλέφωνο και δεν κάνουμε παρέα όπως κάναμε παλιά”.

Sean ‘Diddy’ Combs and a teenage Justin Bieber resurfaces after sex-trafficking raids.

“What’s up man, you good?” the Bad Boy Records founder asked in the video. “Selling out arenas and everything? Starting to act different, huh? You haven’t been calling me and hanging out the… pic.twitter.com/0AvqNPi5cf

— 1776 (@TheWakeninq) March 29, 2024

Ο Bieber, που τότε ήταν περίπου 16 χρόνων, φάνηκε να μασάει τα λόγια του. “Εννοώ ότι προσπάθησες να έρθεις σε επαφή μαζί μου σε όλα μου τα [projects] και ό,τι άλλο- αλλά ποτέ δεν πήρες τον αριθμό μου” και βγάζοντας το κινητό του πρόσθεσε: “Θα σου δώσω τον αριθμό μου”. Η σύντομη αλληλεπίδραση προκάλεσε ανησυχία σε αρκετούς θαυμαστές, καθώς πολλοί έσπευσαν να αναλύσουν τη συμπεριφορά του Bieber. “Αυτό είναι ένα ανατριχιαστικό βίντεο“, έγραψε ένα άτομο. “Ο Justin φαίνεται νευρικός δίπλα του”.

“Ο Justin φαίνεται να νιώθει τόσο άβολα, αυτό είναι τόσο ενοχλητικό”, συμπλήρωσε ένας άλλος.

“Το καημένο το παιδί δεν ήξερε τι να πει”, πρόσθεσε ένας τρίτος.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ένα άλλο βίντεο των δύο ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα με τον πλέον 30χρονο Bieber και τον 54χρονο Diddy να συζητούν τα καμώματα που είχαν σχεδιάσει για τις δύο μέρες που θα ήταν μαζί.

Στεκόμενος δίπλα στον Bieber, ο ράπερ είπε: “Το πού θα κάνουμε παρέα και τι θα κάνουμε, δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε, αλλά είναι σίγουρα το όνειρο ενός 15χρονου”.

Creepy video of P. Diddy 40 years old saying he wants to have a 48hr sleepover with Justin Bieber who is only 15 years old. People are saying P. Diddy needs to be investigated on charges for pedophila. pic.twitter.com/tf3MlldfhF

Diana Wallace (@DianaWallace888) March 26, 2024

Εξήγησε ότι ο Bieber είχε υπογράψει με τον Usher, για τον οποίο ο Diddy είχε στο παρελθόν τη “νομική κηδεμονία” όταν έκανε την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ του όταν ο Usher ήταν 16 ετών.

“Δεν έχω τη νομική κηδεμονία του [Bieber], αλλά για τις επόμενες 48 ώρες είναι μαζί μου“, πρόσθεσε ο Combs. “Θα τρελαθούμε εντελώς”. Ο Bieber συμπλήρωσε: “Θα τρελαθούμε”. “Αυτό είναι ανατριχιαστικό όσο δεν παίρνει!Πού στον δι@ολο είναι οι γονείς εδώ; Και ήταν ο Usher που ζούσε και με τον P.Diddy όταν ήταν παιδί που έφερε τον Bieber”, σχολίασε η προσωπικότητα του Διαδικτύου Luke Rudkowski.

Keywords
Τυχαία Θέματα