Dua Lipa: Φωτογραφήθηκε με το πιο trendy mini φόρεμα

13:19 5/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Dua Lipa φόρεσε το πιο trendy mini φόρεμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Το 2022 ξεκίνησε δυναμικά για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πριν από λίγες μέρες χώρισε με τον Anwar Hadid. Κάνοντας πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις, μας δείχνει ότι δεν αφήνει τον χωρισμό να τη ρίξει ψυχολογικά. Από ένα μπικίνι συνδυασμένο με Hello Kitty γούνινες μπότες έως και ένα neon Versace

bodysuit, τα looks της μας ενθουσιάζουν διαρκώς. Τώρα λοιπόν δημοσίευσε μερικές εικόνες του πιο πρόσφατου ντυσίματός της και ήταν πραγματικά πιο λαμπερή από ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Splash News (@splashnews)

Στη νέα ανάρτησή της Dua Lipa στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε την ίδια ντυμένη με ένα eye-catching outfit.

Eπέλεξε να φορέσει ένα mini εξώπλατο φόρεμα σε στυλ halter neck. Γυαλιστερές παγιέτες καλύπτουν όλη την επιφάνειά του, οι οποίες κάνουν την 26χρονη διασημότητα να λάμπει με κάθε της κίνηση. Επιπλέον αυτό το ρούχο αφήνει το δέρμα της εκτεθειμένο με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, καθώς τα cut-outs που υπάρχουν σε όλο το μήκος του μοιάζουν με σκισίματα.

Έχει χτενίσει τα μαύρα μαλλιά της σε πλεξούδες και τα έχει πιάσει σε έναν ψηλό κότσο. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, είναι σε γενικές γραμμές minimal, με μοναδική εξαίρεση το smokey eye που διάλεξε να κάνει. Εδώ να σημειώσουμε ότι τα χρώματα των σκιών είναι ασορτί με το φόρεμα της, γεγονός που αποτελεί μια πολύ ωραία λεπτομέρεια. Η Lipa ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ροζ τετράγωνα mules, statement δαχτυλίδια και ασημένιους κρίκους.

“Μπορείς να με δεις;” έγραψε για να συνοδεύσει τη δημοσίευσή της και πρόσθεσε ένα emoji παγωτού. Η αινιγματική περιγραφή της μας προβληματίζει και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το εάν απευθύνεται στον πρώην σύντροφό της. Ποιος ξέρει, ίσως μια επανασύνδεση να είναι πιο πιθανή από ότι νομίζαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Keywords
Τυχαία Θέματα