Eduardo Palomo: O Juan del Diablo κατέκτησε τις καρδιές μας – Το τραγικό τέλος στα 41 του

13:01 6/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Eduardo Palomo έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία. Παρέδωσε στους θαυμαστές των μεξικανικών σειρών, την πιο επική ιστορία αγάπης. Ο Μεξικανός σταρ κατέκτησε τις καρδιές μας με τον ρόλο του Juan del Diablo στη σειρά εποχής “Corazón Salvaje”. Ο ελληνικός τίτλος ήταν “Αϊμέ, αγάπη μου”.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να μην έχει καρδιοχτυπήσει στη θέα του. Και σίγουρα όλες οι φαν του είδους, ερωτευτήκαμε επίσης, παρακολουθώντας

τον έρωτα του Juan με τη Monica.

O Eduardo Palomo έφυγε από τη ζωή πριν από είκοσι χρόνια ακριβώς, στις 6 Νοεμβρίου 2003. Ο τραγικός επίλογος γράφηκε στα 41 του χρόνια. Ο δημοφιλής σταρ πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ δειπνούσε σε εστιατόριο στο Λος Αντζελες.

Ποιος ήταν ο Eduardo Palomo

Ήταν γεννημένος στην Πόλη του Μεξικό στις 13 Μαΐου 1962. Άρχισε να παίζει στο θέατρο στην ηλικία των 12 χρόνων. Έγινε διάσημος όταν πρωταγωνίστησε στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία “Corazón Salvaje”. Συνέχισε να κάνει διάφορες άλλες σαπουνόπερες και ταινίες στο Μεξικό, πάντα με επιτυχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eduardo Palomo Fans (@eduardo_palomo_fans)

Μετά τη “Ramona” όπου συμπρωταγωνίστρια ήταν η Kate del Castillo είχε αποφασίσει να μην παίξει σε οποιαδήποτε άλλη τηλενουβέλα. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να πει όχι στο “Corazón Salvaje”.

Ο Palomo πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι “Arrested Development” και “Kingpin”. Η τελευταία ταινία του ήταν “A Day Without a Mexican.”

Credit: m.imdb.com/

Ήταν γιος του Jesus Estrada και της Miliza Palomo. Είχε δύο αδέλφια, τον Jesus και τη Susana. Παντρεύτηκε την τραγουδίστρια και ηθοποιό Carina Rico στις 26 του Νοεμβρίου του 1994. Είχαν δύο παιδιά, τη Fiona και τον Luca.

Μετακόμισε από το Μεξικό για να ακολουθήσει καριέρα στο Χόλιγουντ. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακή προσβολή, ενώ δειπνούσε σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες, όπου εργαζόταν σε μια παραγωγή. Μπορεί να έφυγε πρόωρα από τη ζωή αλλά ο θρύλος του ζει για πάντα στις καρδιές των θαυμαστριών του σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Corazón Salvaje: Κατέρριψε ρεκόρ στην καρδιά του κοινού

Η “Αϊμέ, αγάπη μου” είναι τηλενουβέλα μεξικανικής παραγωγής του 1993. Κατέρριψε ρεκόρ στην τηλεθέαση του κοινού και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σαπουνόπερες όλων των εποχών. Και σίγουρα μία από τις πιο αξέχαστες σειρές.

Η ιστορία της τηλενουβέλας προσεγγίζει ένα θρυλικό ερωτικό τρίγωνο. Οι δύο αδελφές, Monica και Jaime συγκρούονται για την καρδιά του Juan del Diablo, νόθου γιου ενός πλούσιου γαιοκτήμονα. Η Jaime που προτιμά τα λούσα, παίρνει για άνδρα της τον νόμιμο γιο, με τις ίντριγκες και τις πλεκτάνες να κορυφώνουν την αγωνία και να κάνουν πιο δυνατό τον έρωτα του Juan και της Μonica.

Στη σειρά πρωταγωνιστές ήταν, εκτός από τον Palomo, οι: Ana Colchero, Edith González και Ariel López Padilla.

Credit: m.imdb.com/

Εκτός από τον Eduardo Palomo, που έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια, επίσης νέα έφυγε η συμπρωταγωνίστριά του, Edith González, στα 54 της. Η τηλεοπτική Monica πέθανε έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών, στις 13 Ιουνίου 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα