Elisabeth Moss: Έγκυος για πρώτη φορά στα 41 της η σταρ τoυ “The Handmaid’s Tale” – Δεν αποκαλύπτει τον πατέρα

20:33 31/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Elisabeth Moss επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, στα 41 της.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live! με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ο 56χρονος παρουσιαστής του chat show μπήκε γρήγορα στο θέμα, καθώς η πρώτη του ερώτηση ήταν: “Είστε έγκυος ή απλά μια απίστευτα αφοσιωμένη μεθοδική ηθοποιός;”.

Η Elisabeth απάντησε: “Λίγο και από τα δύο”, ενώ μίλησε ανοιχτά για το ταξίδι της εγκυμοσύνης της όταν ρωτήθηκε πώς τα πάει: “Βασικά όχι άσχημα. Υπήρξα

τυχερή. Πηγαίνουν όλα πολύ καλά”.

Καθώς η Elisabeth τηρεί απόλυτη μυστικότητα σχετικά με την προσωπική της ζωή, είναι άγνωστο ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και η ημερομηνία του τοκετού της δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

Στο παρελθόν έχει δημοσιοποιήσει μόνο δύο σχέσεις της, ενώ φημολογείται ότι ήταν αρραβωνιασμένη με τον επίσης σαϊεντολόγο Tom Cruise.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η ηθοποιός τροφοδότησε περισσότερες φήμες εγκυμοσύνης ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του νέου της θρίλερ Shell αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός έδειχνε άνετη με ένα μεγάλο ροζ μπουρνούζι που κάλυπτε την κοιλιά της, ενώ τη μακιγιάριζαν.

Η Moss έδειχνε άνετη στα γυρίσματα, καθώς καθόταν δίπλα στον Max Minghella, 38 ετών, ο οποίος σκηνοθετεί την ταινία.Το ζευγάρι, το οποίο συνεργάζεται από το 2017 στην τηλεοπτική σειρά The Handmaid’s Tale, συζητούσε στη διάρκεια ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα στο Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial)

Πριν από την εμφάνισή της στο Jimmy Kimmel Live, η Moss δεν είχε κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με το αν περιμένει παιδί.

Στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον κωμικό Fred Armisen, 57 ετών, κάτι που όπως είπε στο Vulture ήταν μια “τραυματική” και “φρικτή” εμπειρία.

Το US Weekly ανέφερε το 2011 ότι η Moss χώρισε με τον επί δύο χρόνια σύζυγό της, τον πρωταγωνιστή του “SNL” Fred, λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων.

Μια πηγή δήλωσε τότε στο περιοδικό: “Είχαν προβλήματα… Η θρησκεία της ήταν τόσο σημαντική για εκείνη όσο και ο γάμος τους, αν όχι περισσότερο. Αυτός δεν μπορούσε να την αποδεχτεί”.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της στο New York Magazine το 2014, η Moss είπε ότι ο γάμος της με τον Armisen ήταν “εξαιρετικά τραυματικός και απαίσιος και φρικτός”.

Πρόσθεσε ότι η ιδέα ότι το τέλος του γάμου της είχε σχέση με τη Σαηεντολογία ήταν “100% επινοημένη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα