Elon Musk: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την επίσκεψη του γιου του στα γραφεία της εταιρείας Twitter

16:59 9/12/2022 - Πηγή: InStyle

Aντιδράσεις προκάλεσε ο Elon Musk, όταν έγινε γνωστό ότι πήρε μαζί του στις συσκέψεις στα γραφεία της Twitter, μετά την εξαγορά της εταιρείας, τον 2 ετών γιο του.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας δείχνει πως αγνοεί τους επικριτές του καθώς έδωσε από μόνος του στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον μικρούλη X στα γραφεία της εταιρείας.

Ο Musk καμαρώνει για τον X Æ A-Xii, το πρώτο του παιδί με την Grimes, που ποζάρει στα γραφεία της Twitter, ενώ ήταν παρών

σε μία σημαντική σύσκεψη τον Οκτώβριο, όπως είχε δημοσιεύσει η Washington Post.

X in beautiful San Francisco pic.twitter.com/yM3LiGEpNL

Elon Musk (@elonmusk) December 8, 2022

“O Χ στο όμορφο Σαν Φρανσίσκο” έγραψε ο 51χρονος επενδυτής στη λεζάντα μιας φωτογραφίας του μικρού, που ποζάρει σε μια ταράτσα, ενώ ο Musk μοιράστηκε και τη φωτογραφία από την κάρτα εισόδου του Χ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων και η Grimes καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί τον Μάιο του 2020 και έχουν μοιραστεί μόνο μερικές φωτογραφίες του όλα αυτά τα χρόνια.

Το on-off ζευγάρι έχει αποκτήσει και την κόρη Exa, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 μέσω παρένθετης μητέρας.

And with his Twitter badge pic.twitter.com/4AzHMB1Poq

Elon Musk (@elonmusk) December 8, 2022

Έναν μήνα πριν, ο Musk έγινε πατέρας διδύμων με το στέλεχος της Neuralink, Shivon Zilis. Ο CEO της Tesla έχει, επιπλέον, έξι παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Justine Musk. Tο μεγαλύτερο παιδί τους, o Nevada, πέθανε στη δέκατη εβδομάδα το 2002 ενώ το ζευγάρι στη συνέχεια απέκτησε τα δίδυμα Griffin και Vivian, 18 ετών σήμερα και τα τρίδυμα, Kai, Saxon και Damian, 16 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα