Elsa Hosk: Έδωσε το καλύτερο 90s inspiration με το πιο chic outfit αεροδρομίου

16:00 22/3/2022 - Πηγή: InStyle

Αν είσαι μοντέλο ταξιδεύεις με στιλ. Διόρθωση, αν είσαι η Elsa Hosk ταξιδεύεις με στιλ, γιατί μοντέλα είδαμε πολλά στο αεροδρόμιο, αλλά κανένα δεν απέδωσε το 90s look με καλύτερο τρόπο. Το αγγελάκι της Victoria’s Secret λοιπόν, έφτιαξε μια εικόνα βγαλμένη από τη δεκαετία της minimal αισθητικής και του απλού ντυσίματος, και θύμισε σταρ του σινεμά, άνετη αλλά παράλληλα χλιδάτη, έτοιμη να πετάξει στην πρώτη θέση.

Instagram @hoskelsaΗ Monica
Geller είναι στην πραγματικότητα το πιο cool icon των ‘90s: 13 outfits της σειράς που το αποδεικνύουν

Αντιγράψτε το look της Elsa

Light nude σύνολο από ελαφρύ πλεκτό με ίσιο παντελόνι που τελειώνει στον αστράγαλο και μακριά ζακέτα ελαφρώς oversized. Cozy και ζεστό για μια ανοιξιάτικη μέρα στο αεροδρόμιο, χωρίς υπερβολές και με την απαραίτητη άνεση που ένα ταξίδι απαιτεί. Το λευκό ζιβάγκο ολοκληρώνει με τον πιο κομψό τρόπο τη φινετσάτη εικόνα, δίνοντας φωτεινότητα σε ένα κατά τα άλλα basic look. Απαραίτητα στοιχεία, οι μαύρες λεπτομέρειες στα αξεσουάρ. Τα μαύρα λουστρίνι loafers της Elsa Hosk κάνουν την διαφορά, δίνοντας vibes του ‘90 και η αυστηρή designer bag χαρίζει το στοιχείο της πολυτέλειας.

Όσο για το κεφάλι, τα γυαλιά signature της εποχής με το χαρακτηριστικό κόψιμο και η μαύρη κορδέλα στα μαλλιά μας κάνουν να νομίζουμε ότι όντως η φωτογραφία τραβήχτηκε από παπαράτσι της εποχής. Μακάρι όλες, να ταξιδεύαμε με τέτοιο στιλ!

Instagram @hoskelsa

Keywords
Τυχαία Θέματα