Emily Ratajkowski: Με topless selfies μάς δείχνει τι έκανε με το δαχτυλίδι αρραβώνων της

10:31 20/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Emily Ratajkowski γιορτάζει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, λέγοντας… “I do” στο διαζύγιο.

Το μοντέλο χώρισε από τον κινηματογραφικό παραγωγό Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 3χρονο γιο της, Sylvester Apollo, τον Σεπτέμβριο του 2022, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου. Τώρα κάνει το νέο βήμα της και γιορτάζει το επόμενο κεφάλαιο με εκτυφλωτικά διαμάντια.

H Emily μοιράστηκε σέξι γυμνόστηθες selfies από το κρεβάτι επιδεικνύοντας τα εκθαμβωτικά και κατά παραγγελία “δαχτυλίδια διαζυγίου” της από την Alison Lou, τη δημιουργό κοσμημάτων υψηλών προδιαγραφών, που σχεδίασε το πρωτότυπο custom Toi et Moi δαχτυλίδι αρραβώνων της, με δύο διαμάντια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Στο δεξί δαχτυλίδι φορά το διαμάντι πλαισιωμένο από πολύτιμους λίθους, ενώ στο μικρό δαχτυλάκι, φοράει μια παρόμοια σχεδιασμένη χρυσή βέρα με το γιγαντιαίο διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού, από το αρχικό δαχτυλίδι αρραβώνων Toi et Moi με δύο πέτρες, το οποίο η Ratajkowski απέκτησε τέσσερις μήνες μετά τον γάμο της τον Φεβρουάριο του 2018. Και τα δύο διαμάντια ζυγίζουν πάνω από 3 καράτια το καθένα.

Η εταιρεία είπε στο PEOPLE ότι η τοποθέτηση του τελευταίου ήταν σκόπιμη από την πλευρά της Ratajkowski, επειδή της άρεσε η ιδέα να φοράει την προηγούμενη βέρα της στο μικρό της δάχτυλο. Όσον αφορά στο νέο της δαχτυλίδι, η εταιρεία πρόσθεσε ότι η Ratajkowski ήθελε ένα “φρέσκο” αλλά “διαχρονικό” σχέδιο και εμπνεύστηκε ακόμη και από το δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο του ποδιού της Rihanna, τον περασμένο Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα