Emma Stone: Το στιλιστικό ατύχημα στη σκηνή των Όσκαρ – Η συγκινητική αφιέρωση στην κορούλα της

12:31 11/3/2024 - Πηγή: InStyle

Χιουμοριστικά αντιμετώπισε το στιλιστικό ατύχημά της η Emma Stone. Η ηθοποιός, ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ της για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία για το Poor Things, επέδειξε το σπασμένο φερμουάρ στο στράπλες Louis Vuitton φόρεμά της.

lang="en" dir="ltr">Emma Stone’s acceptance speech for her second #Oscar

See the full winners list: https://t.co/IctYZ9WO3B pic.twitter.com/mfINtVgAS9

— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) March 11, 2024

“Το φόρεμά μου χάλασε. Νομίζω ότι συνέβη κατά τη διάρκεια του ‘I’m just Ken’“, είπε επιρρίπτοντας ευθύνες στον αγαπημένο φίλο της, αναφερόμενη στην εντυπωσιακή ερμηνεία του Ryan Gosling. “Ένα από τα προηγούμενα βράδια πανικοβλήθηκα, όπως μπορείτε να καταλάβετε συμβαίνει πολύ, ότι ίσως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί” πρόσθεσε.

Η αφιέρωση στην κόρη της

Στη συνέχεια, η Emma Stone, στην ευχαριστήρια ομιλία της, έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα στην κορούλα της, Louise, που θα γίνει τριών ετών σε τρεις μέρες.

(WATCH) Emma Stone’s acceptance speech as she wins Best Actress for ‘Poor Things’ at the #Oscars pic.twitter.com/3xgycGDrS6

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) March 11, 2024

“Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου – τη μαμά μου, τον αδελφό μου Spencer, τον μπαμπά μου, τον σύζυγό του Dave. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Και το πιο σημαντικό, η κόρη μου, που θα γίνει τριών σε τρεις μέρες, που έκανε τη ζωή μας πολύχρωμη”, είπε δακρυσμένη η Stone.

(WATCH) Emma Stone’s acceptance speech as she wins Best Actress for ‘Poor Things’ at the #Oscars pic.twitter.com/3xgycGDrS6

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) March 11, 2024

Πρόσθεσε: “Σ’ αγαπώ πιο ψηλά και από τον ουρανό κορίτσι μου, οπότε σε ευχαριστώ πολύ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle