Eric Carmen: Πέθανε στα 74 του ο τραγουδιστής του “All by Myself”

09:32 12/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Eric Carmen, frontman των Raspberries και τραγουδιστής του θρυλικού “All by Myself” πέθανε στα 74 του χρόνια. Ο θάνατός του έγινε γνωστός με ανακοίνωση της συζύγου του, Amy, στην επίσημη ιστοσελίδα του, όπου ενημέρωσε ότι ο Carmen πέθανε στον ύπνο του το Σαββατοκύριακο.

“Με τεράστια θλίψη μοιραζόμαστε τη σπαρακτική είδηση του θανάτου του Eric Carmen. Ο γλυκός,

τρυφερός και ταλαντούχος Eric πέθανε στον ύπνο του το Σαββατοκύριακο. Του έφερε μεγάλη χαρά να ξέρει, ότι για δεκαετίες, η μουσική του άγγιξε τόσους πολλούς και θα είναι η διαρκής κληρονομιά του. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας καθώς θρηνούμε την τεράστια απώλειά μας”, έγραψε η Amy.

Credit: https://www.ericcarmen.com/

Η Amy έκλεισε την ανάρτηση με ένα γλυκό αφιέρωμα στο τραγούδι τoυ Carmen “Love Is All That Matters”, γράφοντας: “Love Is All That Matters… Πιστοί και για πάντα”.

Δεν ανακοινώθηκε αιτία θανάτου. O Carmen έγινε γνωστός ως frontman του συγκροτήματος Raspberries της δεκαετίας του 1970, το οποίο είχε επιτυχίες όπως τα “Let’s Pretend”, “Overnight Sensation (Hit Record)”, “I Wanna Be With You” και “Go All the Way”.

Αφού ξεκίνησε ως σόλο καλλιτέχνης, βρήκε επιτυχία με μερικά από τα πρώτα του singles, συμπεριλαμβανομένων των “Never Gonna Fall In Love Again” και “Hungry Eyes”, τα οποία εμφανίστηκαν στο Dirty Dancing.

Βρήκε επίσης επιτυχία ως τραγουδοποιός για άλλους καλλιτέχνες. Έγραψε το κομμάτι “Almost Paradise”, το οποίο ηχογραφήθηκε από τους Mike Reno και Ann Wilson και εμφανίστηκε στο Footloose.

Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του, το “All by Myself”, εμφανίστηκε επίσης σε διάφορες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των To Die For, Clueless, Almost Famous και Bridget Jones’s Diary, σύμφωνα με το USA Today. Το τραγούδι διασκευάστηκε επίσης από τη Celine Dion.

Οι Raspberries επανενώθηκαν για λίγο στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τον Δεκέμβριο του 2004, μιλώντας για την επανένωση στο Entertainment Weekly, ο Carmen είπε ότι αυτός και τα άλλα μέλη του συγκροτήματος ήταν «μεγάλοι τώρα με μια ζωή».

“Οι άνθρωποι συνήθιζαν να με ρωτούν: Γιατί δεν μαζεύεστε και δεν παίζετε μόνο μία συναυλία; Επειδή χρειάζεται το ίδιο ποσό προετοιμασίας για μια καλή συναυλία με μια εξάμηνη περιοδεία”, είπε στο περιοδικό. “Ποτέ δεν ήθελα να είμαι ο τύπος που θα έβαζε αυτό το συγκρότημα πίσω σε μια σκηνή και θα έσκαγε τη φούσκα όλων και θα τους έβαζα να πάνε σπίτι λέγοντας: Ω, δεν ήταν τόσο καλοί. Επιπλέον, μπορεί να χρειάστηκε τόσος χρόνος για να ξεχάσουμε τον μεθυσμένο καβγά στο πάρκινγκ που σηματοδότησε το τέλος του συγκροτήματος. Αλλά έχουν περάσει 30 χρόνια και όλοι είναι ενήλικες τώρα, με μια ζωή”

Keywords
Τυχαία Θέματα