Eva Longoria: Eκθαμβωτική με τη στιλιστική επιλογή της

14:43 10/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Eva Longoria ξεχώρισε με την εμφάνισή της σε προβολή του Flamin’ Hot που πραγματοποιήθηκε στο Hollywood Post 43 το βράδυ της Παρασκευής.

Η ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης εντυπωσίασε με μια μαύρη τουαλέτα Roberto Cavalli που επέλεξε η στιλίστριά της Maeve Reilly. To υπέροχο φόρεμα είναι από τη συλλογή Φθινόπωρο 2023, με μια σειρά από χάντρες σε μορφή αστεριών και αρκετές λεπτομέρειες από δαντέλα.

dir="ltr">the beautiful Becky and Eva at the movie premiere of “Flamin Hot” Movie @EvaLongoria @iambeckyg #FlaminHotMovie #FlaminHot pic.twitter.com/VH8P7fzmuy

— ʙᴇᴄᴋʏ ɢ ʟᴏᴏᴘꜱ || ꜰᴀɴ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ (@BeckyGLoops) June 10, 2023

H ημιδιαφανής εμφάνιση αγκάλιαζε το καλογυμνασμένο της κορμί και άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες συμπλήρωναν την εμφάνισή της.

Eva Longoria and Jesse Metcalfe have a #DesperateHousewives reunion at the #FlaminHot Los Angeles premiere pic.twitter.com/u6ihsBolj4

— The Hollywood Reporter (@THR) June 10, 2023

Tα κοσμήματα της Chopard και το φανταχτερό δαχτυλίδι σε σχήμα φωτιάς στο δεξί της χέρι τράβηξε την προσοχή όλων. Φυσικά η επιλογή του έγινε για γίνει η σύνδεση με τον τίτλο της ταινίας.

Photo by Steve Granitz/FilmMagic

Το Flamin’ Hot είναι η τελευταία ταινία της Longoria και αφηγείται την εμπνευσμένη ιστορία του Richard Montañez (Jesse Garcia), ο οποίος ήταν θυρωρός Frito-Lay. Αναστάτωσε τη βιομηχανία τροφίμων διοχετεύοντας τη μεξικανο-αμερικανική κληρονομιά του για να μετατρέψει το Flamin’ Hot Cheetos από σνακ σε εμβληματικό φαινόμενο της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Η Longoria έβαψε τα νύχια της στο κόκκινο pop up χρώμα- ενώ και δύο από αυτά είχαν και φλόγες ζωγραφισμένες πάνω τους – για τη μεγάλη βραδιά της ταινίας της.

Τα κατάμαυρα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα σε μια κυματιστή αλογοουρά και επέλεξε “σβησμένο” μπορντό χρώμα για τα χείλη της και μια σέξι smokey σκιά ματιών.

So did anyone else hit up that #flaminhotmovie premiere in #chicago last night? What did y’all think of the movie? #FlaminHot #flaminhotmovie #ugc #ugccommunity #disneyplus #chicagolatinonetwork #evalongoria #mattwalsh #hulu #honestandunbiasedblog #MovieReview pic.twitter.com/D9K8nGfCAL

— Renee Content Creator & Creative UGC Strategist (@EssentialUGC) June 6, 2023

Στο Flamin’ Hot πρωταγωνιστούν ο Jesse Garcia ως Richard, η Annie Gonzalez ως σύζυγός του, η Judy και ο Emilio Rivera ως ο πατέρας του Richard, Nacho.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle