Eva Longoria: H σχέση της με την ομορφιά – “Ήμουν τυχερή που δεν μεγάλωσα στην εποχή των social media”

Η Eva Longoria δεν έχει μία επιφανειακή σχέση με την ομορφιά. Η σκηνοθέτις και παραγωγός είπε πως μεγάλωσε χωρίς την πίεση των social media. Επίσης, σημείωσε πως βρήκε την αυτοεκτίμηση μέσα της.

“Ήμουν τυχερή που δεν μεγάλωσα σε μια εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είχα ποτέ αυτή τη σχέση με την ομορφιά με την οποία νομίζω ότι πολλά νεαρά κορίτσια μεγαλώνουν. Ειδικά σήμερα, με τις πιέσεις και τη σύγκριση. Αλλά και την προσπάθεια να συμβαδίζουν με αυτές τις πολλές φορές ανέφικτες εικόνες“, ανέφερε η 48χρονη

Longoria στο PEOPLE, ενόψει της εκδήλωσης Women of Worth της L’Oréal Paris.

Μεγαλώνοντας με αδελφές, η σταρ είπε πως ένιωθε ενδυναμωμένη από τις γυναίκες γύρω της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Official (@lorealparis)

“Εχω μια οικογένεια ανεξάρτητων, δυνατών γυναικών. Δεν χρειάστηκε να ψάξω αλλού για πρότυπα“, τόνισε.

“Είναι κάλεσμα στις γυναίκες να κοιτάξουν τη ζωή τους”

Όπως πρόσθεσε: “Η μητέρα μου μεγάλωσε τέσσερα κορίτσια, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Είχε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, είχε το δείπνο στο τραπέζι κάθε μέρα στις έξι. Ήταν σε κάθε πρόβα της μπάντας, σε κάθε προπόνηση των μαζορετών, στα πάντα“. Και επεσήμανε: “Και έτσι κι εγώ πάντα σκέφτομαι, ότι δεν κάνω αρκετά στη ζωή μου!“

Así luce la actriz EVA LONGORIA sin maquillaje a sus 48 años #EvaLongoria #DesperateHousewives pic.twitter.com/mKfvjphIon

— La Tía Sandra (@TuTiaSandra) November 19, 2023

Τώρα, έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια συνεργασίας με τη L’Oréal Paris, η Longoria έχει αγαπήσει να παρακολουθεί την εξέλιξη των προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας. Αλλά το πιο σημαντικό, το εμβληματικό σλόγκαν της μάρκας “Because You’re Worth It” έχει γίνει κάτι που η Longoria ζει με βάση αυτό.

“Είναι ένα μάντρα και ένα κάλεσμα προς τις γυναίκες να κοιτάξουν τη ζωή τους. Και να κάνουν μια απογραφή όλων όσων στη ζωή τους προσθέτουν αξία. [Είναι επίσης] η αναγνώριση της αυτοαξίας σας και των σχέσεών σας και της δουλειάς σας και του γάμου σας, καθώς και της κοινωνίας και της κοινότητάς σας”, σημείωσε.

Οι γυναίκες που τιμώνται φέτος, προστίθενται στις 170 που έχουν ήδη αναγνωριστεί στη διάρκεια της πρωτοβουλίας του brand, εδώ και 18 χρόνια.

“Είναι πραγματικά οι γυναίκες που αξίζουν στον κόσμο και αυτά τα βραβεία ρίχνουν τα φώτα της δημοσιότητας στη δουλειά που κάνουν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα