Felipe και Letizia: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά και της βασίλισσας της Ισπανίας – Στο πλευρό τους οι κόρες τους

Ενωμένο μέτωπο επιδεικνύει η ισπανική βασιλική οικογένεια, ενώ o πρώην γαμπρός της βασίλισσας Letizia διαδίδει φήμες για ειδύλλιο μεταξύ τους.

Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έδωσαν στη δημοσιότητα την ευχετήρια κάρτα τους. Η εικόνα αναδεικνύει την ενότητα και τη συντροφικότητα. Το βασιλικό ζεύγος ποζάρει στο πλευρό των θυγατέρων του, πριγκίπισσας Leonor και πριγκίπισσας Sofia. Η σκηνή αποπνέει αρμονία και αγάπη.

Credit: ©Casa Real,
España/© Casa de S.M. el Rey

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας δεν αποδεικνύει μόνο την ενότητα που επικρατεί στο παλάτι. Έχει κι ένα ιδιαίτερο νόημα: το συμβολικό πέρασμα της πριγκίπισσας Leonor προς ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Η οικογένεια πόζαρε για τη φωτογραφία αυτή πριν από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 18α γενέθλια της πριγκίπισσας Leonor. Στις 2 Δεκεμβρίου 2023, η νεαρή γυναίκα γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της. Το γεγονός έλαβε χώρα στο παλάτι της Μαδρίτης, με μια τελετή κατά την οποία η πριγκίπισσα ορκίστηκε στο ισπανικό Σύνταγμα. Φέρει πλέον επίσημα τον τίτλο της διαδόχου του ισπανικού θρόνου. Αποτελεί τη συνέχεια της μοναρχίας στην Ισπανία με το βάρος της παράδοσης και της ιστορίας.

Oι ακόλουθοι λάτρεψαν με την οικογενειακή πόζα και τη συνέκριναν με την αντίστοιχη κάρτα του William και της Kate. “Αυτή είναι χριστουγεννιάτικη κάρτα”. “Αυτή είναι ακριβώς μια σωστή χριστουγεννιάτικη κάρτα. Όχι η αηδία που κυκλοφόρησαν ο William και η Kate” έγραψαν οι περισσότεροι χρήστες στα social.

Keywords
Τυχαία Θέματα