Forrest Gump: Αγνώριστος ο μικρός πρωταγωνιστής της ταινίας 29 χρόνια μετά

16:39 4/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο ηθοποιός του Forrest Gump, Michael Humphreys, ήταν μόλις εννέα ετών όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία, υποδυόμενος τον ήρωα σε νεαρή ηλικία. Από τότε που η ταινία προβλήθηκε στους κινηματογράφους, έχουν περάσει 29 χρόνια και όπως είναι αναμενόμενο ο μικρός πρωταγωνιστής πλέον δεν έχει καμία σχέση με τότε.

Ο Michael, που σήμερα είναι 38 ετών, ήταν μόλις εννέα ετών όταν βγήκε από την αφάνεια για να υποδυθεί τον νεότερο εαυτό του Tom Hanks στην επιτυχημένη ταινία του 1994.

dir="ltr">This is wild! #hollywood #army #forrestgump #transformation https://t.co/E8PC1BVKM3

— Daily Star (@dailystar) July 4, 2023

Ο ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη, που παραχώρησε στη Sun, ότι αποφάσισε πως η δημοσιότητα του Χόλιγουντ δεν ήταν γι’ αυτόν και έτσι κατατάγηκε στον αμερικανικό στρατό.

Μετά την ταινία-ορόσημο ως νεαρός Forest, ο ηθοποιός απέφυγε το Χόλιγουντ, καθώς δεν πίστευε ότι αυτό “είναι ένας υγιής τρόπος ζωής για τα παιδιά.”

Αντ’ αυτού επέλεξε να κάνει καριέρα στον στρατό, όπως και ο χαρακτήρας του στην επιτυχημένη ταινία, και όπου του δόθηκε το παρατσούκλι Gump.

Daily Mail says he looks unrecognizable 29 years after the film, YOU DONT SAY,,,,,,,,,,,,,,,NEXT

Forrest Gump child star looks unrecognisable https://t.co/Sr0Lvlnb6i via @DailyMailCeleb

Bob Jones (@Bob42534942) July 4, 2023

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη σχέση που έχει ο Michael με τον ρόλο του Forest, καθώς έχει επίσης συμμετάσχει σε μαραθωνίους και έχει ακόμη και κάποιοα σχέση με τον Elvis Presley, αφού υπηρέτησε στο ίδιο στρατόπεδο στη Γερμανία με τον βασιλιά του rock’n’roll.

“Είναι αστείο πόσες συνδέσεις με τη ζωή του Forest εμφανίστηκαν στη δική μου. Είναι πεπρωμένο; Κάτι συνέχισε να κάνει αυτές τις συμπτώσεις να συμβαίνουν“, παραδέχτηκε. Ο ηθοποιός υπηρέτησε τέσσερα χρόνια στον αμερικανικό στρατό ως στρατιώτης του πεζικού, που περιελάμβανε μια 18μηνη θητεία στο Ιράκ.

La estrella infantil de Forrest Gump se ve irreconocible 29 años después del estreno de la película, Michael Humphreys 39, también ha competido en maratones e incluso tiene un vínculo con Elvis Presley después de servir en el mismo campamento militar en Alemania que el músico. pic.twitter.com/htjyKGUxyG

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle