Gigi Hadid: Βόλτα στο Soho με το πιο άνετο παντελόνι του καλοκαιριού

11:00 10/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η Gigi Hadid μετά το σύντομο ταξίδι της στο Παρίσι για το show του αγαπημένου της φίλου Jacquemus, όπου συμμετείχε και η αδερφή της Bella, βρίσκεται και πάλι στην Νέα Υόρκη, κοντά στον γιο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mimi Cuttrell (@mimicuttrell)


Οι φωτογράφοι την συνέλαβαν

σε χαλαρή βόλτα με τον μικρό Khai, ενώ απολάμβαναν τον ζεστό καλοκαιρινό καιρό στο Soho, κάνοντας έναν περίπατο με το καρότσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JW PEI (@jwpei_official)

Η Gigi επέλεξε να βάλει το πιο άνετο παντελόνι για μια καλοκαιρινή μέρα στην πόλη, που δεν είναι άλλο από ένα flarred κολάν. Σε έντονο neon πορτοκαλί χρώμα, το ελαστικό αυτό παντελόνι κλέβει την παράσταση, ενώ η ίδια έδωσε έναν πιο rock χαρακτήρα, συνδυάζοντας το Panic t-shirt από την εταιρία La Detresse σε χακί χρώμα. Το 10% από τα έσοδα των πωλήσεων στο συγκεκριμένο μπλουζάκι δίνονται για να στηρίξουν οργανισμούς που προστατεύουν την ψυχική υγεία στο Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Detresse (@la_detresse)

Η Bella Hadid εντυπωσίασε στο show της ανδρικής συλλογής του οίκου Dior με το snakeskin παντελόνι της


Το super model ολοκλήρωσε το casual look της με την must-have, πλέον, Gabbi bag από τον JW Pei σε ένα ελαφρύ κίτρινο χρώμα, άνετα slippers διακοσμημένα με λουλούδια και το πιο hot, 90s inspired αξεσουάρ του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από τα κολιέ με τις πολύχρωμες, fun χάντρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα