Gisele Bündchen: Είναι σε σχέση με τον Joaquim Valente από τον Ιούνιο – Οι πηγές επιβεβαιώνουν το ειδύλλιο

10:30 21/2/2024 - Πηγή: InStyle

Οι φήμες ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μόλις ανακοινώυθηκε ο χωρισμός της Gisele Bündchen από τον Tom Brady. Εκείνη είχε φροντίσει να διαψεύσει το ειδύλλιο με τον δάσκαλο jiu-jitsu της ίδιας και των παιδιών της. Ωστόσο, φα΄νεται πως με τον καιρό ήρθαν κοντά και πλέον οι δυο τους είναι ζευγάρι. Οπως επιβεβαιώνει το People, η Gisele είναι σε σχέση με τον Joaquim Valente από τον Ιούνιο.

“Βγαίνουν μαζί από τον Ιούνιο. Το πάνε αργά. Ξεκίνησαν αρχικά

ως πολύ καλοί φίλοι. Είναι πολύ ιδιωτική σε αυτό και ήθελε να το κρατήσει μυστικό όσο γνωρίζει ο ένας τον άλλον”, λέει μια πηγή στο PEOPLE.

Μια δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε ότι τα αισθήματα της Bündchen και του εκπαιδευτή jiu-jitsu αναπτύχθηκαν με την πάροδο του χρόνου, αφού αρχικά είχαν μια πλατωνική σχέση.

“Ξεκίνησαν ως φίλοι”, είπε η δεύτερη πηγή στο PEOPLE. “Ήταν μια τεράστια παρηγοριά για τη Gisele όσο περνούσε το διαζύγιό της. Η φιλία τους έγινε ρομαντική μετά το διαζύγιο. Ο Joaquim είναι σπουδαίος τύπος. Είναι προσγειωμένος, ευγενικός και εμπνευσμένος. Η Gisele ήταν διστακτική στο να βγει ραντεβού μετά το διαζύγιο. Ήταν πολύ φυσικό γι’ αυτήν να βγαίνει με τον Joaquim”.

Gisele Bündchen and Joaquim Valente Started Dating in June: 'They're Taking it Slow' (Exclusive Source) https://t.co/dsr0g2l9wi

People (@people) February 21, 2024

Σύμφωνα με την αποκλειστική πηγή, της “αρέσει που είναι Βραζιλιάνος” όπως η ίδια.

“Προέρχονται από παρόμοιο υπόβαθρο. Και οι δύο έφυγαν από τη Βραζιλία πολύ νέοι. Έχουν δημιουργήσει και οι δύο καταπληκτικές ζωές για τον εαυτό τους στις Η.Π.Α. Αγαπούν και οι δύο το Μαϊάμι, αλλά τους αρέσουν και τα ταξίδια. Και οι δύο απολαμβάνουν την υγιεινή ζωή. Η Gisele βρίσκεται σε μια εξαιρετική κατάσταση. Είναι ευτυχισμένη και απολαμβάνει πολύ τη ζωή. Ο Joaquim είναι τέλειος γι’ αυτήν”, πρόσθεσε η πηγή μιλώντας στο PEOPLE.

Keywords
Τυχαία Θέματα