Gisele Bündchen: Νέα κοινή εμφάνιση με τον Joaquim Valente – Πυκνώνουν οι φήμες για ειδύλλιο

11:26 26/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η Gisele Bündchen εθεάθη ξανά με τον εκπαιδευτή της στο Jiu-Jitsu, Joaquim Valente, με το ζευγάρι να πυροδοτεί νέες φήμες για ειδύλλιο.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν την ιππασία τους στην Κόστα Ρίκα, την Τρίτη.

Το 42χρονο supermodel είχε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ενώ έκανε ιππασία δίπλα στον Valente.
Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησαν όταν η Gisele και ο Joaquim εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους σε εστιατόριο στην Κόστα Ρίκα τον Νοέμβριο. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, πηγή είπε στο Page Six ότι οι δυο τους είχαν “καθαρά

πλατωνική σχέση και αυστηρά επαγγελματική”

Gisele Bündchen and Jiu-Jitsu Instructor Joaquim Valente Ride Horses Together In Costa Rica https://t.co/pBmJpnD2rP

— TMZ (@TMZ) January 26, 2023

“Ο Joaquim και τα δύο αδέλφια του εκπαιδεύουν τη Gisele και τα παιδιά της στις πολεμικές τέχνες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο” είπε πηγή ενώ άλλος γνώστης της κατάστασης σημείωσε ότι ο Valente “ταξιδεύει με την οικογένεια όταν είναι εκτός πόλης επειδή τα παιδιά δέχονται κατ’ οίκον εκπαίδευση.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Ωστόσο, οι δυο τους τελευταία περνούν αρκετό χρόνο μαζί, με αποτέλεσμα να πυκνώνουν οι φήμες ότι η Gisele και ο Joaquim μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από απλοί φίλοι. Την περασμένη εβδομάδα εθεάθησαν και πάλι μαζί να κάνουν τζόγκιν και να γυμνάζονται μαζί.

Άλλη πηγή πρόσφατα υποστήριξε ότι δεν αποκλείεται μια σχέση μεταξύ τους. “Η Gisele λατρεύει και εμπιστεύεται τον Joaquim και τελευταία περνά αρκετό χρόνο μαζί του, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι ένα παραδοσιακό σενάριο σχέσης. Έχουν μία βαθιά προσωπική σχέση και είναι δάσκαλος στην ίδια και τα παιδιά της. Το αν θα γίνει κάτι περισσότερο από αυτό απλώς μένει να το δούμε” σημείωσε η πηγή.

Gisele Bündchen and trainer Joaquim Valente ride horses together in Costa Rica https://t.co/uZ70DBODPL via @pagesix

— dominicg (@dominic91002523) January 26, 2023 Gisele Bündchen: Νέα εμφάνιση με τον δάσκαλο jiu-jitsu – “Χτύπημα” για τον Tom Brady

Αν τα πράγματα εξελιχθούν μεταξύ τους αυτή θα είναι η πρώτη σχέση της Gisele μετά το διαζύγιο από τον Tom Brady τον Οκτώβριο του 2022. Η Bündchen και ο σουπερστάρ αθλητής χώρισαν έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου. Έχουν δύο παιδιά, τον 13χρονο Benjamin και τη 10χρονη Vivian. Ο Brady έχει, επίσης, έναν 15χρονο γιο, τον Jack, με την πρώην σύντροφό του, Bridget Moynahan.

Keywords
Τυχαία Θέματα