Goldie Hawn: Η συνάντησή της με… εξωγήινους – “Άγγιξαν το πρόσωπό μου”

Η Goldie Hawn θυμάται μια εξωπραγματική εμπειρία που φέρεται να βίωσε με εξωγήινους.

Η 77χρονη σταρ είχε, όπως περιγράφει, μια “ισχυρή” συνάντηση, όταν ήταν περίπου 20 ετών και κοιμόταν σε ένα αυτοκίνητο στην έρημο της Δυτικής Καλιφόρνιας.

Μιλώντας στο ακουστικό πρόγραμμα Time to Walk της Apple Fitness+, σύμφωνα με το People, η Goldie Hawn

είπε:

“Άγγιξαν το πρόσωπό μου και το ένιωσα σαν το δάχτυλο του Θεού”, θυμήθηκε. “Ήταν το πιο καλοπροαίρετο, στοργικό συναίσθημα. Αυτό ήταν ισχυρό. Ήταν γεμάτο φως”.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν είχε θυμηθεί αυτήν τη λεπτομέρεια μέχρι που συναντήθηκε με έναν αστροφυσικό στο Πανεπιστήμιο του Champaign, Ill, χρόνια αργότερα.

“Έχω έναν τσιριχτό ήχο στο αυτί μου. Ήταν αυτή η υψηλή, υψηλή συχνότητα. Και κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα αυτά τα δύο ή τρία τριγωνικά κεφάλια. Είχαν ασημένιο χρώμα, στόμα σε κάθετο σχήμα, μικροσκοπική μύτη, χωρίς αυτιά”.

Goldie Hawn claims ‘an alien touched’ her and it was ‘like the finger of God’ https://t.co/ZGjowU0Kqf pic.twitter.com/adbRzCjJv4

New York Post (@nypost) October 27, 2023

Θυμήθηκε ότι “την έδειχναν”, γεγονός που την έκανε να αισθάνεται σαν “υποκείμενο”.

“Και έκαναν θόρυβο”, συνέχισε. “Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Είχα παραλύσει… Δεν ήξερα αν ήταν αληθινό ή όχι”.

Η βραβευμένη με Όσκαρ είπε ότι στο τέλος της συνάντησης ένιωσε σαν να “έσκασε από ένα δυναμικό πεδίο”.

Μια μέρα πριν επισκεφθεί το ίδιο σημείο χρόνια αργότερα, η Hawn θυμήθηκε ότι είδε ένα ζωντανό όνειρο στο οποίο είδε έξι φώτα να αναδύονται από ένα βουνό.

“Φτάσαμε στο σημείο [την επόμενη μέρα] και, μα το Θεό, στεκόμουν σε αυτόν το λόφο, κοιτάζοντας κάτω σε μια κοιλάδα που ήταν σκοτεινή. Αυτό ήταν ακριβώς το σημείο του ονείρου μου“, είπε.

Η ηθοποιός δεν έχει βιώσει -ή τουλάχιστον δεν θυμάται- άλλες συναντήσεις με εξωγήινους από τότε, αλλά η συνάντησή της την έμαθε να μην αμφιβάλλει ποτέ για το φαινομενικά αδύνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα