Goth τάση: Το gothic trend επανέρχεται πιο glam και πιο μαύρο από ποτέ

10:30 3/2/2022 - Πηγή: InStyle

Το μαύρο ήταν πάντοτε το αγαπημένο μας χρώμα. Και ποιο trend θα μπορούσε να το αναδείξει καλύτερα από την super dark gothic τάση; Τελευταία τα fashion girls το επιλέγουν και για αυτό δεν ευθύνεται μόνο το μαύρο σαν χρώμα, αλλά και η επικράτηση του leather, του βινύλ ή του latex, υλικά πιο θεωρούνται λίγο πιο “άγρια”. Το gothic, σαν τάση, είναι παρεξηγημένο, και αυτό

συμβαίνει γιατί αντιπροσωπεύει για πολλούς κάτι πιο… μακάβριο. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν διάφορες μορφές και χρήσεις gothic, κάποιες από αυτές δεν είναι τόσο dark, όσο πιστεύαμε.

Instagram @leilabenkhalifaofficial

Romantic goth: απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι δαντέλες και το μαύρο μπορούν να δημιουργήσουν τις πιο ρομαντικές εικόνες αποφεύγοντας να χαρακτηριστούν cute. Το gothic trend δεν έχει να κάνει μόνο με σκληρά αξεσουάρ και μαύρα χείλη, αλλά και με ρομαντισμό.

Instagram @claireguillon

Εναλλακτικό goth: που συνδυάζει μαύρο και κόκκινο μαζί και κάποια kinky αξεσουάρ, που δημιουργούν extreme εικόνες. Σε αυτό το στυλ δεν υπάρχουν κανόνες, παρά μόνο φαντασία.  

Instagram @meganfox

Sexy goth: με βασίλισσα την Megan Fox. Δαντέλες και items που παραπέμπουν σε εσώρουχα συνθέτουν μια εικόνα τόσο dark και τόσο σέξι που δεν αντιστέκεται κανείς.

Instagram @thestyleograph

McQueen goth: ο οίκος μόδας που έχει καταλάβει την έννοια του goth καλύτερα από τον καθένα και έχει χτίσει πάνω του κολεξιόν ολόκληρες. Και όπως θα διαπιστώσατε, στην περίπτωσή του δεν είναι όλα μαύρα και σκληρά.

Instagram @chiaraferragni

Xtina goth: η gothic τάση που είναι εμπνευσμένη από την pop τραγουδίστρια Christina Anguilera. Δερμάτινα, στενά παντελόνια, με περίεργα κοψίματα και δεσίματα επικρατούν σε αυτό το στυλ.

Instagram @thestylestalkercom

Ισορροπημένο goth: με μια δόση λάμψης. Ένα ακόμα υλικό που αγαπά η gothic τάση είναι το μαύρο βελούδο και τι πιο ωραίο να το συνδυάσετε με glam στοιχεία και λεπτομέρειες που αστράφτουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα