Gwen Stefani: Η ξεχωριστή έκπληξη λίγο πριν το γάμο της

12:53 13/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Gwen Stefani βρίσκεται λίγες στιγμές μακριά από το να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, για δεύτερη φορά. Όπως αποκαλύπτει η ίδια, είναι τρισευτυχισμένη για την μελλοντική κοινή ζωή της με τον αρραβωνιαστικό της, Blake Shelton. Η 51 ετών τραγουδίστρια και πρώην μέλος των No Doubt, μοιράστηκε πρόσφατα με τους ακολούθους της μία σειρά φωτογραφιών από το bridal shower της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani)

Το party-έκπληξη της Stefani όμως, δεν ήταν σαν τα συνηθισμένα. Συγκεκριμένα, η ίδια της η οικογένεια την “απήγαγε”! Ο λόγος; Να γιορτάσουν μαζί το γεγονός ότι σύντομα ξαναπαντρεύεται. Μέσω των δημοσιεύσεων της Gwen στο instagram, βλέπουμε τα δώρα που της προσέφεραν οι δικοί της άνθρωποι. Η Gwen Stefani έγραψε πως νιώθει ευλογημένη και χαρούμενη τη δεδομένη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani_gx)

Σύμφωνα με πληροφορίες φημολογείται ότι το αγαπημένο ζευγάρι θα κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του μέσα στο καλοκαίρι. Η ρομαντική πρόταση γάμου, που έκανε ο τραγουδιστής της country στην αγαπημένη του, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο εν μέσω covid-19. Οι δύο καλλιτέχνες, όπως μαρτυρούν κοντινές πηγές τους, δεν έχουν υπάρξει περισσότερο ευτυχισμένοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani_gx)

Keywords
Τυχαία Θέματα