Gym Lips: Η νέα τάση για ζουμερά χείλη και τα προϊόντα για να τη δοκιμάσετε!

12:01 20/6/2022 - Πηγή: InStyle

Η τελευταία τάση απο το TikTok ακούει στο όνομα “gym lips”. Παρά το όνομά του δεν έχει καμία σχέση με γυμναστική αλλά με μια νέα makeup τεχνική, που ταιριάζει σε όλες!

Τι είναι τα gym lips;

Σύμφωνα με τη makeup artist Kelli Anne Sewell, που είναι η δημιουργός του όρου gym lips, πρόκειται για ένα look που είναι τόσο απλό και φυσικό, που θα ταίριαζε σε πολλές περιστάσεις.

@makeupxka

#gymlips on insta is trending I think

idk but lfg #TalkingTree #MoveWithTommy #fyp #fypシ

original sound – Kelli Anne Sewell

Το hashtag #gymlips έχει ήδη πάνω από 270 χιλιάδες προβολές στο TikTok, με πολλές creators να το δοκιμάζουν.

Τι ακριβώς θα χρειαστείτε – αν θέλετε να το υιοθετήσετε; Είναι απλό! Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών που να ταιριάζει τέλεια με τη φυσική απόχρωση των χειλιών σας (“ούτε πιο σκούρο ούτε πιο ανοιχτό”, όπως δήλωσε η Kelli Anne Sewell στο βίντεό της) και ένα lip balm ή lip gloss. Κάντε λίγο overline στα χείλη και περάστε το gloss. Το αποτέλεσμα είναι ενυδατωμένα και ζουμερά χείλη, που φαίνονται υγιή και “γεμάτα”.

@makeupxka

GYM LIPS W MY BEST FRIEND @Jenna Leigh Noons #gymlips #gymlip I’m using @Patrick Ta Beauty she’s proud and she is using @Pat McGrath Labs in structure and both using @Summer Fridays lip butter!!!

original sound – Kelli Anne Sewell

Έχουμε επιλέξει 5 προϊόντα που θα σας δώσουν το τέλειο gym lip look και σας τα προτείνουμε.

Mon Reve, Infiniliner Gel Lip Pencil

Η λεπτή μύτη αυτού του μολυβιού επιτρέπει να κάνετε λεπτό και διακριτικό περίγραμμα, ενώ έχει ενσωματωμένη ξύστρα για ευκολία και είναι αδιάβροχο.

Nyx Professional, Slim Lip Pencil

Ό,τι απόχρωση κι αν έχουν τα χείλη σας, σίγουρα θα βρείτε μία για εσάς εδώ, καθώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Η σύνθεσή του είναι βουτυρένια και μακράς διάρκειας.

Seventeen, Longstay Lip Shaper Pencil

Αυτό το μολύβι είναι η τέλεια επιλογή για ευαίσθητα χείλη, αφού είναι πολύ μαλακό. Θα το βρείτε σε 8 nude αποχρώσεις.

Radiant Professional, Vinyl Gloss Long Lasting Gloss

Αν θέλετε πολύ έντονη λάμψη, αυτό το gloss είναι η τέλεια επιλογή! Το διάφανο χρώμα τονίζει τα χείλη και περιέχει αντηλιακό δείκτη SPF 15, για προστασία από τον ήλιο.  

Essence, Ginseng Lip Oil

Για έξτρα ενυδάτωση και όγκο, δοκιμάστε αυτό το λάδι χειλιών που περιέχει ginseng, jojoba και βιταμίνη Ε.

Korres, Lip Balm Γιαούρτι

Αν προτιμάτε ένα απλό lip balm, τι καλύτερο από αυτό το σουπερ ενυδατικό, εμπλουτιμένο με γιαούρτι, Ελληνικό βαλσαμέλαιο, βιταμίνη Ε και SPF20!

Keywords
Τυχαία Θέματα