H Julianne Moore σίγουρα ξέρει πως να φορέσει ένα καλό κοστούμι

11:02 23/1/2022 - Πηγή: InStyle

H βραβευμένη Julianne Moore έχει αποδείξει πολλές φορές τις άριστες ικανότητές της στην υποκριτική. Από την αποφασιστική πράκτορα του FBI, Clarice Starling στο Hannibal μέχρι την πιο ανάλαφρη Maude Lebowski στην cult ταινία της δεκαετίας του ’90 The Big Lebowski, το βιογραφικό της είναι εντυπωσιακό.

Ωστόσο και το προσωπικό της στυλ

είναι εξίσου αξιοσημείωτο. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός φορά με bossy διάθεση ένα loose κοστούμι από τον οίκο Celine και εντυπωσιάζει με την κομψότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julianne Moore (@juliannemoore)

Το σύνολο αποτελείται από ένα σκούρο γκρι blazer με τονισμένους ώμους, μαύρο φανελάκι από κάτω και ένα μαύρο παντελόνι. Για να τα συνδυάσει άψογα η Moore επέλεξε ένα μακρύ μενταγιόν και ένα ζευγάρι γυαλιστερές, μαύρες δερμάτινες γόβες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Young (@kateyoung)

Είναι προφανές ότι η ίδια αγαπά ένα καλό κοστούμι. Από το κομψό ροζ σετ μέχρι το κλασικό μαύρο σμόκιν, η κοκκινομάλλα ηθοποιός έχει φορέσει μια σειρά από υπέροχα κομμάτια δίνοντας στο power suit μια άκρως θηλυκή διάσταση.

Photo by Taylor Hill/FilmMagic\ Photo by Jackson Lee/GC ImagesPhoto by Raymond Hall/GC ImagesPhoto by Raymond Hall/GC Images

Keywords
Τυχαία Θέματα