H Schiaparelli εμφάνιση της Cardi B δεν ήταν τυχαία η show stopper των AMA’s 2021

Η Cardi B σίγουρα δεν είναι από τις γυναίκες που περνούν απαρατήρητες. Ως οικοδέσποινα των American Music Awards 2021, έπρεπε – και ήταν – η show stopper εμφάνιση της βραδιάς που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Αν και είχε αρκετές αλλαγές κοστουμιών καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, η star ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά με ένα σουρεαλιστικό σχέδιο από τον Daniel Roseberry του οίκου Schiaparelli.

Μπορεί το πρόσωπό της να ήταν κρυμμένο κάτω από μια χρυσή μάσκα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κλέψει την παράσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Τα αξεσουάρ της ράπερ ανέβασαν ακόμη περισσότερο αυτή την ολόμαυρη εμφάνιση με το crepe jersey column dress. Τα χρυσά γάντια με καρφιά, το dramatic μαύρο πέπλο, η μεταλλική μάσκα όπερας με λεπτομέρειες από Swarovski και τα βαριά σκουλαρίκια της έκαναν statement και γύρισαν πολλά κεφάλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schiaparelli (@schiaparelli)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi B αποδεικνύει ότι είναι οπαδός του σουρεαλισμού του Schiaparelli. Φόρεσε ένα χρυσό headpiece του οίκου στους δρόμους του Παρισιού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, βγαλμένο από sci-fi movie. Ωστόσο η… αυθάδικη εμφάνισή της στα AMA’s, αποδεικνύει ότι ήταν η κατάλληλη γυναίκα για να υποστηρίξει αυτό το μοναδικό outfit.

dazeddigital.com

Keywords
Τυχαία Θέματα