H Soula Glamorous επέστρεψε στο Instagram – Το σχόλιο για την «κόντρα»

13:02 7/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Soula Glamorous επέστρεψε στο Instagram μετά την κόντρα με τον Youtuber «Επώνυμος Αλκοολικός». Η γνωστή περσόνα έκανε comeback δημοσιεύοντας μία σειρά από stories, χωρίς να αποφύγει να σχολιάσει το «κλείσιμο» της σελίδας της.

«Έλα κολλητές είχα πάει διακοπές στο Περού με το γκόμενο από το καφέ- μπαρ- ρεστοραντ-ντελίβερι- τσιγάρα- ποτά- ρούχα- αξεσουάρ- απορρυπαντικά» έγραψε στο πρώτο story και συνέχισε: «Στα σοβαρά θέματα τώρα κολλητές, έχω μάθει να λύνω τα προβλήματά μου προσωπικά και όχι δημόσια

γιατί δεν αφορούν επί της ουσίας πέραν κουτσομπολιού και κανέναν. Άλλο το Σουλέτο 2018 άλλο 2023. Μακάρι όλη την ενέργεια που δώσατε για εμένα αυτόν τον καιρό να τη δίνατε στα social με το να βρεθεί ο δολοφόνος του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα που κακοποιήθηκε. Για να κλείσω η σελίδα δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Είναι καθαρά χιουμοριστική. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ας τα βρουν μεταξύ τους όπως και όπου πρέπει».

Credit: SOULA GLAMOROUS/InstagramΤο χρονικό της κόντρας με τον Youtuber “Επώνυμος Αλκοολικός”

Ο «Επώνυμος Αλκοολικός» στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες μίλησε για τον γνωστό λογαριασμό και την κόντρα τους που ξεκίνησε όταν η γνωστή περσόνα έκανε outing στον YouTuber χωρίς την συγκατάθεσή του.

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε, όταν η Soula είχε ερωτηθεί «γνώμη για επώνυμο αλκοολικό;» η ίδια είχε απαντήσει: «Ρε κολλητές, τον παίρνει ή τον δίνει τελικά, ξέρουμε;». Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε προσπάθεια που έκανε τότε να «κατέβει» το συγκεκριμένο story με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την σεξουαλικότητα του, δεχόταν ειρωνικές και υποτιμητικές απαντήσεις.

Το βίντεο «Σούλα (not so) Glamorous» διάρκειας 40 λεπτών που ανέβηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο YouTube από τον «Επώνυμο Αλκοολικό», μεταξύ άλλων φωτογράφιζε τα άτομα που «κρύβονται» πίσω από τον λογαριασμό Soula Glamorous.

Keywords
Τυχαία Θέματα