Hailey Bieber: To πρόσφατο μανικιούρ της μας θυμίζει πόσο cool είναι αυτό το βερνίκι που όλες έχουμε

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η Hailey Bieber είναι μία από τις αγαπημένες μας πηγές έμπνευσης τόσο στο μακιγιάζ, όσο φυσικά και στο μανικιούρ.

Η influencer θέτει πάντα ψηλά τον πήχη για τις νέες τάσεις: Glazed donut, pink velvet, chocolate glaze donut, μέχρι lip gloss νύχια. Kάθε look της αρέσει όχι μόνο σε μας αλλά σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Έτσι και

τώρα, είμαστε σίγουρες ότι το τελευταίο αναπάντεχο χρώμα νυχιών που λάνσαρε θα γίνει viral.

Πρόσφατα την είδαμε σε μία έξοδό της στο Los Angeles με το τέλειο outfit για το φθινόπωρο. Ένα καφέ δερμάτινο σακάκι με μίνι φούστα, λευκό μπλουζάκι μέσα από τη φούστα, κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες Gucci, λεπτά μαύρα γυαλιά ηλίου και η πιο απροσδόκητη πινελιά, γκρι μανικιούρ.

Τα νύχια της ήταν μεσαίου μήκους και σχήματος αμυγδάλου, με ένα γκρι χρώμα που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του. Η απόχρωση ήταν ένα ανοικτό, ψυχρό γκρι που είχε σχεδόν μια φουτουριστική αίσθηση με τη λιτή, μινιμαλιστική του εμφάνιση.

H Hailey Bieber ντυμένη για το πάρτι της Kim Kardashian στο Funke, στις 20 Οκτωβρίου στο Los Angeles. Getty Images

Η επιλογή της είναι αναπάντεχη γιατί παρά το ότι αποτελεί ένα ψυχρό χρώμα, ταιριάζει με όλες τις ζεστές αποχρώσεις που είναι τάση αυτή τη σεζόν (όπως το σύνολο που επέλεξε να φορέσει η Bieber). Δηλαδή, το κερασί κόκκινο και το σκούρο αντίστοιχό του, το κερασί μόκα, το σοκολατί καφέ και όλες τις nude αποχρώσεις. Επιπλέον, δεν είναι ένα χρώμα νυχιών που βλέπουμε συχνά, ανεξαρτήτως εποχής. Το αποτέλεσμα είναι σοφιστικέ και μοντέρνο, ελαφρώς εκκεντρικό, όμως είναι και πολύ ευκολοφόρετο γιατί ταιριάζει με όλα. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε εύκολα να το αντιγράψουμε.

Τα βήματα

Πρώτα, όπως και σε οποιοδήποτε μανικιούρ, θα πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό βερνίκι με ξεβαφτικό.

Στη συνέχεια, ρίξτε μερικές σταγόνες από ένα θρεπτικό λαδάκι στα πετσάκια για να τα μαλακώσετε. Σπρώξτε τα προς τα πίσω με ένα ξύλινο στικ. Μετά, κόψτε και λιμάρετε τα νύχια στο επιθυμητό μήκος και εφαρμόσετε την απαραίτητη βάση.

Έπειτα, επιλέξτε το γκρι βερνίκι σε μία ανοικτή απόχρωση με μπλε υποτόνους, χωρίς γκλίτερ.

Βάλτε δύο έως τρεις στρώσεις σε κάθε νύχι και αφήστε να στεγνώσουν. Το τελευταίο στάδιο είναι φυσικά το top coat. Είστε έτοιμες!

Keywords
Τυχαία Θέματα