Halle Berry: Νικά τα στερεότυπα για τις γυναίκες της ηλικίας της

15:30 26/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Halle Berry είναι αποφασισμένη στα 57 της χρόνια να νικήσει τα στερεότυπα για τις γυναίκες στην ηλικία της και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει για τα ζητήματα που τις αφορούν.

Η σταρ αποκάλυψε πως ο γιατρός της μπέρδεψε τα συμπτώματα της περιεμμηνόπαυσής της για σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη. Όπως σημείωσε, ο γιατρός, όταν την εξέτασε, είπε ότι η ηθοποιός είχε τη “χειρότερη περίπτωση έρπητα που είχε δει ποτέ”.

Η Halle, η οποία είναι σε σχέση με τον Van Hunt από το 2020, πήγε στον γιατρό αφού υπέφερε

από “έντονο πόνο” στη διάρκεια του σεξ. Ωστόσο, όταν η Halle και ο σύντροφός της εξετάστηκαν και οι δύο, δεν βρέθηκε ότι κανένας από τους δύο είχε τη μόλυνση και αργότερα της είπαν ότι επρόκειτο για περιεμμηνόπαυση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Μιλώντας στην Πρώτη Κυρία Jill Biden στη σύνοδο “A Day of Unreasonable Conversation” αποκάλυψε την ιστορία της σε μια προσπάθεια να βοηθήσει άλλες γυναίκες.

Είπε: “Πρώτα απ’ όλα, ο εγωισμός μου μου είπε ότι θα το προσπεράσω [την περιεμμηνόπαυση] – είμαι πολύ ασφαλής, είμαι υγιής, κατάφερα να σταματήσω την ινσουλίνη και να διαχειριστώ το πρόβλημα του διαβήτη μου από τα 20 μου χρόνια”.

“Ο γιατρός μου δεν είχε καμία γνώση και δεν με προετοίμασε, τότε ήταν που κατάλαβα: Θεέ μου, πρέπει να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου, πρέπει να χρησιμοποιήσω όλο αυτό που είμαι και να αρχίσω να κάνω μια αλλαγή και μια διαφορά για άλλες γυναίκες”, εξήγησε και πρόσθεσε ότι ήθελε “να βοηθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο η κουλτούρα βλέπει τις γυναίκες σε αυτό το στάδιο της ζωής μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα