Harry Styles: Αποκάλυψε τατουάζ αφιερωμένο στην πρώην του Olivia Wilde

13:02 31/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Harry Styles επέδειξε τατουάζ που φέρεται να είναι αφιερωμένο στην πρώην σύντροφό του, Olivia Wilde.

Στις φωτογραφίες, που έχει εξασφαλίσει το Page Six, ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σκάφος στην Μπολσένα της Ιταλίας όπου φορούσε το μαγιό του, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται στον μηρό του τατουάζ με το όνομα “Olivia”, κάτι που φυσικά προκάλεσε που δημιούργησε εικασίες ότι αυτό είναι αφιερωμένο στη σκηνοθέτιδα και ηθοποιό.

Harry Styles spotted on a boat

ride in Italy. pic.twitter.com/OcWAouHhvy

Pop Base (@PopBase) July 29, 2023

Κάτω από το “Olivia” έχει “χτυπήσει” τατουάζ τη λέξη “colazione” αν και είναι ασαφές αν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στα δύο τατουάζ.

Ο Ηarry Styles απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιταλία με διάφορους φίλους, συμπεριλαμβανομένων του παρουσιαστή James Corden και του μοντέλου της Victoria’s Secret, Jacquelyn Jablonski.

Ενώ ορισμένοι θαυμαστές έσπευσαν να υποδείξουν την 39χρονη Wilde ως τη μούσα για το τατουάζ του Styles, άλλοι πρότειναν ότι το νόημα μπορεί να έχει σχέση με το τραγούδι “Olivia” των One Direction από το άλμπουμ “Made in the A.M.” του 2015.

Harry Styles flashes new tattoo seemingly dedicated to ex Olivia Wilde https://t.co/1LdxDKYLIU pic.twitter.com/M5J6BGo3oE

— Page Six (@PageSix) July 30, 2023

Οι θαυμαστές αμφισβήτησαν επίσης αν οι φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν από απόσταση, γράφουν ακόμη και το όνομα “Olivia.”

“Θα ζήσω σε μακάρια άγνοια για το τι πραγματικά λέει αυτό το τατουάζ μέχρι να δω κάποιες φωτογραφίες ανάλυσης Ultra HD 4K για να μου αποδείξουν το λάθος, γιατί ξέρω ότι ο άντρας μου δεν ήταν τόσο χαζός ώστε να κάνει τατουάζ ένα όνομα”, έγραψε χρήστρια του Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα