Harry-William: “Πόλεμος” στα Ανάκτορα – Δεν υπάρχει σχέδιο για συνάντηση συμφιλίωσης μετά τη ρήξη

11:07 17/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William δεν έχει κανένα σκοπό να συναντηθεί με τον μικρότερο αδελφό του, πρίγκιπα Harry, όταν αυτός επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι βασιλικοί αναλυτές αποκάλυψαν ότι ο 38χρονος Harry είχε μια εγκάρδια συζήτηση με τον πατέρα του σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αλλά δεν αναφέρθηκαν στη συνεχιζόμενη διαμάχη με τον William.

Είναι επίσης κατανοητό ότι δεν θα υπάρξει χρόνος για να

συναντηθούν οι δυο τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Harry για την ιστορική τελετή της 6ης Μαΐου, ανέφερε η Sun.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Η Ingrid Seward, εκδότρια του περιοδικού Majesty Magazine, είπε στην εφημερίδα ότι η βασιλική οικογένεια έχει “πραγματικά σφιχτό πρόγραμμα” και θεωρεί ότι ο Harry θα ασχοληθεί με τη σχέση του με τον William μια άλλη φορά.

H εκδότρια ανέφερε ακόμη ότι θα ήταν ωραίο για τον Harry να “μείνει εδώ και να είναι φιλικός.” Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι το σόλο ταξίδι του δούκα θα είναι σύντομο. “Από ευγένεια θα πίστευε κάποιος ότι ο Harry θα ήθελε να συγχρωτιστεί με την οικογένειά του, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό γι’ αυτόν”, είπε.

Η Seward πρόσθεσε ότι “χαίρεται” που ο Harry μίλησε με τον Κάρολο, διότι “διευκόλυνε τον δρόμο προς την προσέγγιση.”

Ο William, 40 ετών, και ο Harry θα συναντηθούν κατά τη διάρκεια της στέψης στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στις 6 Μαΐου. Αυτή θεωρείται ότι είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια θα βρεθούν αντιμέτωπα από τότε που ο Harry κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του, Spare, τον Ιανουάριο – με τα οποία εξαπέλυσε επιθέσεις κατά του αδελφού του και της Kate Middleton.

Είπε η εκδότρια: “Ο Κάρολος θα καλωσορίσει τον γιο του. Νομίζω ότι η σχέση του Harry με τον William είναι για μια άλλη στιγμή.”

Keywords
Τυχαία Θέματα