Heidi Klum: Έκανε μια… περίεργη συμφωνία με τους συμπαρουσιαστές της στο America’s Got Talent

14:30 16/8/2022 - Πηγή: InStyle

Ως καλεσμένη με τους συμπαρουσιαστές της στο AGT στην εκπομπή της Kelly Clarkson, η Heidi ζήτησε να ντύσει για μια μέρα τον Simon Cowell καθώς ο ίδιος πρότεινε να φορούν στολές για το ρόλους τους ως κριτές στο talent show.

Sofia Vergara: Φωτογραφίζεται με τη Heidi Klum στα γυρίσματα του America’s Got Talent Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

H Sofia Vergara και η Heidi αντέδρασαν αρνητικά στην αρχή, μάλιστα η Sofia φώναξε χιουμοριστικά “παραιτούμαι” με τον Terry Crews να σχολιάζει πως τουλάχιστον κάποιοι φορούν το ίδιο νούμερο. Ο Simon επέμενε στην απόφασή του και η Heidi του είπε πως θα το δοκιμάσει μόνο αν την αφήσει να τον ντύσει. Ο Cowell δέχτηκε, και το deal κλείστηκε με μια χειραψία κάτω από τα γέλια των υπολοίπων.

Heidi Klum: Ως περήφανη μαμά δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της Leni από τη νέα της δουλειά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

H Heidi η οποία μοιράζεται πολλές αποκαλυπτικές pics στο Instagram, πρόσφατα αποκάλυψε πως να γδύνεται είναι κάτι πολύ εύκολο για την ίδια λόγω της μακράς καριέρας της ως μοντέλο.

Heidi Klum: Άφησε ελάχιστα στη φαντασία… ξανά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

“Δεν χρειάζεται να μου το ζητήσεις δύο φορές να βγάλω τα ρούχα μου, είναι κάπως σαν να βάζεις ένα παλιό καπέλο, κατά κάποιο τρόπο”, είπε στο Access.

Keywords
Τυχαία Θέματα