Hilaria & Alec Baldwin: Αποκάλυψαν το φύλο του 7ου παιδιού τους

09:59 10/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Hilaria Baldwin είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Alec Baldwin και η 38χρονη εκπαιδεύτρια γιόγκα είναι μαζί εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2011, σε ένα εστιατόριο. Λίγους μήνες αργότερα ξεκίνησαν και επισήμως να βγαίνουν, ενώ τον Ιούνιο του 2012 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Από τότε έχουν φέρει στον κόσμο έξι παιδιά και περιμένουν το έβδομο! Οι αγαπημένοι γονείς έκαναν τώρα μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με την εγκυμοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Η Hilaria και ο Alec Baldwin μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο instagram το φύλο του μωρού τους. Δημοσιεύοντας ένα χαρούμενο βίντεο στον λογαριασμό της Hilaria, βλέπουμε όλη την οικογένεια να ανακοινώνει ότι περιμένουν κοριτσάκι.

“Πάντα είχε μεγάλη σημασία για μένα το να μάθω το φύλο του μωρού μου και επίσης είναι διασκεδαστικό. Αυτή τη φορά όμως νιώθω ότι θέλω να το κάνω λίγο διαφορετικά, γιατί μεγαλώνω και μαθαίνω περισσότερα. Τι θα κάνει το μωρό μας έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο που αγαπάει τους γύρω του; Τι έχει πραγματική σημασία; Τι θα το κάνει να νιώσει ελεύθερο και υπερήφανο; Ίσως τίποτα που μπορούμε να προσδιορίσουμε. Μπορούμε μόνο να καθοδηγήσουμε και να ενθαρρύνουμε το πνεύμα του μωρού, να ακούσουμε και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας. Να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε, όσο παρακολουθούμε το δικό του ταξίδι. Μπορούμε να προσφέρουμε μια καλή ζωή, αλλά το μωρό μας θα ανακαλύψει μόνο του τον ξεχωριστό και μοναδικό εαυτό του”, έγραψε η μητέρα για να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

“Μοιράζομαι μαζί σας τις ελπίδες και τις επιθυμίες της οικογένειάς μου, την ενθάρρυνση και τις συμβουλές προς το νέο μας μωρό. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που βλέπω αυτά τα παιδιά να είναι γεμάτα αγάπη και σοφία. Το να τα ακούω να μοιράζονται τα λόγια τους είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής”, ολοκλήρωσε η Hilaria.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Keywords
Τυχαία Θέματα