Hugh Jackman: Η τρυφερή αγκαλιά στη σύζυγό του στο κόκκινο χαλί

12:52 19/4/2023 - Πηγή: InStyle

O Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Και σίγουρα δεν διστάζουν να επιδείξουν ή να εκφράσουν τον έρωτά τους σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Ghosted” και η Deborra-Lee Furness στάθηκε περήφανη στο πλευρό του Hugh Jackman.

Οι δυο τους έφθασαν χεράκι χεράκι στο κόκκινο χαλί στη Νέα

Υόρκη, ενώ φωτογραφήθηκαν χαμογελώντας πλατιά και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον, αποδεικνύοντας ότι ο αληθινός έρωτας είναι ολοζώντανος και στο Χόλιγουντ.

Deborra-Lee Furness and Hugh Jackman attend the Apple Original Films' "Ghosted" New York Premiere at AMC Lincoln Square Theater on April 18, 2023 in New York City pic.twitter.com/c8O3aAz519

— celebs (@celebfashionnnn) April 19, 2023

Hugh Jackman, 54, and wife Deborra-Lee Furness, 67, cuddle up at the premiere of Ghosted https://t.co/QmgtPrw9CU

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) April 19, 2023

To ζευγάρι έχει μονοπωλήσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον μας με τη μοναδική σχέση του, ενώ πρόσφατα γιόρτασε την επέτειο των 27 χρόνων γάμου του, με τον Hugh Jackman να στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα στην πολυαγαπημένη σύζυγό του.

“Σ’ αγαπώ, Deb. Σήμερα είναι η 27η επέτειος γάμου μας. 27 χρόνια!! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Μαζί έχουμε δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Και ζωή. Το γέλιο σου, το πνεύμα σου, η γενναιοδωρία, το χιούμορ, η τόλμη, το θάρρος και η αφοσίωση είναι ένα απίστευτο δώρο για εμένα. Σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά.”

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε την 11η Απριλίου 1996, έναν χρόνο αφού γνωρίστηκαν στο αυστραλιανό δράμα “Corelli”.

Keywords
Τυχαία Θέματα