Hugh Jackman: Προσφέρει σχεδόν τη μισή περιουσία του στη σύζυγό του – Αντάλλαγμα το “απόρρητο” διαζύγιο

O Hugh Jackman και η σύζυγός του Deborra-Lee Furness πήραν διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια και σόκαραν τον κόσμο. Μέχρι τότε ήταν ένα από τα πιο αγαπητά και δεμένα ζευγάρια της showbiz.

Πολλές οι φήμες γύρω από τις αιτίες χωρισμού και μάλλον θα έχουν και συνέχεια. Ωστόσο, από το περιβάλλον του ζευγαριού ο λόγος που οδήγησε στο διαζύγιο μάλλον είναι η κούραση. Ή κυρίως η έλλειψη πάθους. Κάτι που ένιωσαν στην περίοδο του lockdown

για τον κορονοϊό. Πάντως, στα γενέθλια του Jackman, ο οποίος έκλεισε τα 55 του χρόνια, στις 12 Οκτωβρίου το ζευγάρι απόλαυσε την ημέρα. Εξάλλου, διατηρεί ακόμη φιλικές σχέσεις.

Ο όρος του διαζυγίου

Ο Hugh Jackman, ωστόσο, και η εν διαστάσει σύζυγός του, παρά τον φιλικό χωρισμό, είναι σε διαδικασία διακανονισμού. Σ’ αυτήν έχουν εμπλακεί αρκετοί δικηγόροι για να υπογράψουν τα έγγραφα που θα διαμορφώσουν το διαζύγιο, επίσημα. Κάπως έτσι, έγινε γνωστό το αίτημα του σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Συγκεκριμένα, ζήτησε από την Deborra-Lee Furness να υπογράψει ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας. Με αυτό πρέπει να μην μιλήσει για καμία πτυχή των 27 χρόνων που ήταν ζευγάρι. Πηγή του “National Enquirer”, που δημοσίευσε την είδηση, αναφέρει ότι αυτό δεν είναι οικονομική συμφωνία. Αντίθετα αφορά συμφωνία προστασίας της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας: “Το μέλημα του Hugh δεν ήταν ποτέ τα χρήματα, αλλά να έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και δεν θέλει να εκτεθεί κανένα από αυτά”.

“Η Deb θα έχει αρκετά χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής της… αν υπογράψει μια συμφωνία εμπιστευτικότητας”, είπε η πηγή. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο, ο ηθοποιός μάλλον είναι πρόθυμος να δώσει “100 εκατομμύρια δολάρια, αρκεί αυτή να συμφωνήσει με τους όρους του”.

Ένα ποσό που θα ήταν σχεδόν το μισό της περιουσίας του, η οποία, όπως είναι γνωστό, είναι περίπου 290 εκατομμύρια δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα