Ian Ziering: Άγριος καβγάς στη μέση του δρόμου με συμμορία μοτοσικλετιστών – Σοκαριστικό βίντεο

21:32 1/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σοκαριστικες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε δρόμο του Λος Άντζελες, όταν ο Ian Ziering, σταρ του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, ενεπλάκη σε άγριο καβγά.

Ο Ian Ziering έπεσε θύμα επίθεσης από συμμορία μοτοσικλετιστών την Κυριακή, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ. Πολλοί μηχανόβιοι περικύκλωσαν το όχημα του Ziering στη Hollywood Blvd. πριν ο ηθοποιός βγει από το αυτοκίνητό του.

Ο Ziering χτύπησε γρήγορα έναν

από τους μοτοσικλετιστές, του οποίου η μοτοσικλέτα ήταν τοποθετημένη ακριβώς μπροστά από το αυτοκίνητο του ηθοποιού. Δεν είναι σαφές τι τον ώθησε να ρίξει γροθιά ή αν κάποια από τις μοτοσικλέτες είχε συγκρουστεί με το όχημα του Ziering.

“Ian Ziering Attacked by Bikers in Los Angeles on New Year’s Eve”

-People Magazine
pic.twitter.com/mPm9RBZWnS

— The Daily Sneed (@Tr00peRR) January 1, 2024

Σύμφωνα με την πηγή του TMZ, μπρεί κάποιος απ’ όλους να χτύπησε το αυτοκίνητο του Ziering προτού ο καβγάς γίνει βίαιος. Αφού χτύπησε τον μοτοσικλετιστή, ο Ziering φάνηκε να ρίχνει το άτομο με το κράνος στο έδαφος.

Στη συνέχεια, άλλοι μοτοσικλετιστές άρχισαν να επιτίθενται στον ηθοποιό, καθώς τέσσερα άτομα άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Ο Ziering έτρεξε να ξεφύγει διασχίζοντας τον πολυσύχναστο δρόμο, ενώ οι άνθρωποι με κράνη και μάσκες προσπαθούσαν ακόμη να τον χτυπήσουν.

Ένας από τους μοτοσικλετιστές τον άρπαξε από το μπουφάν, καθώς ο ηθοποιός έτρεχε προς το πεζοδρόμιο, ενώ ένας άλλος προσπάθησε να του βάλει ανεπιτυχώς τρικλοποδιά.

Παρά τους αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό που βιντεοσκοπούσαν και παρακολουθούσαν το περιστατικό, κανείς δεν παρενέβη για να βοηθήσει τον ηθοποιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα