Il Volo: Αρραβωνιάστηκε ο Ignazio Boschetto με την πρώην Μις Βενεζουέλα

Ο Ignazio Boschetto, μέλος των αγαπημένων Il Volo, αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο 29χρονος Ignazio και η Michelle Bertolini ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση στο Instagram, όπου η Βενεζολάνα καλλονή ανέβασε σειρά φωτογραφιών. “Ναι και χίλιες φορές ναι αγάπη μου!” έγραψε στην ανάρτησή της η Bertolini.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Bertolini (@michbertolini)

H μουσική καριέρα του Ignazio Boschetto

Ο Ignazio Boschetto είναι γνωστός για την επιτυχημένη μουσική του καριέρα. Όλα ξεκίνησαν από την παιδική του ηλικία ενώ έγινε γνωστός μετά τη συμμετοχή του στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή “Ti Lascio Una Canzone” το 2009. Ως μέλος του διάσημου ιταλικού τρίο Il Volo, o Boschetto έχει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Το ιταλικό τρίο εκπροσώπησε την Ιταλία στη Eurovision το 2015 και κατετάγη τρίτο, κερδίζοντας όμως ευρωπαϊκή αναγνώριση που οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Μόλις ολοκληρώθηκε η παγκόσμια περιοδεία τους, ενώ ενθουσίασαν τους Έλληνες θαυμαστές τους τον Σεπτέμβριο, καθώς τραγούδησαν στο Ηρώδειο και στη Θεσσαλονίκη.

Ποια είναι η Michelle Bertolini

Η Michelle Bertolini, είναι πρώην βασίλισσα ομορφιάς από τη Βενεζουέλα. Η ίδια επιβεβαίωσε τη ρομαντική της σχέση με τον δημοφιλή Ιταλό τραγουδιστή μέσα από μια δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram. Οι φήμες για το ειδύλλιό τους έκαναν τον γύρο του κόσμου εδώ και μήνες, αλλά μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα η Bertolini το επιβεβαίωσε.

Η Michelle Bertolini, η οποία ήταν Miss Venezuela International το 2013 και συμμετείχε επίσης στο Miss International 2014, είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως επαγγελματίας τενίστρια και μοντέλο. Αν και δεν κατετάγη μεταξύ των φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς, είναι ευρέως αναγνωρισμένη για την ομορφιά και το ταλέντο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα