Ray Liotta: Η φωτογραφία λίγο πριν το θάνατό του και οι ευτυχισμένες στιγμές με τη Jacy Nittolo

10:49 29/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η αρραβωνιαστικιά του Ray Liotta, Jacy Nittolo, σκέφτεται τον «πραγματικά μαγικό» χρόνο τους μαζί μετά τον θάνατο του σταρ των Goodfellas. «Η ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν παρά πραγματικά μαγική», έγραψε η Nittolo. «Ο Ray κι εγώ μοιραζόμαστε μια βαθιά αγάπη που θα κρατάω στην καρδιά μου για πάντα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Jacy Nittolo (@jacynittolo)

Παράλληλα με τις συγκινητικές φωτογραφίες του ζευγαριού που ανταλλάσσει φιλιά και απολαμβάνει χρόνο με την οικογένεια, η κομμώτρια περιέγραψε τον εαυτό της και τον Liotta ως ένα «αχώριστο» ζευγάρι που «γελούσε καθημερινά» μαζί. Σημείωσε επίσης ότι «η χημεία τους ήταν άγρια με τον καλύτερο τρόπο». «Ήταν τα πάντα στον κόσμο για μένα και δεν χορταίναμε ο ένας τον άλλον. Το είδος της αληθινής αγάπης που ονειρεύεται κανείς» είπε.

Ολοκλήρωσε την ανάρτησή της λέγοντας πως, «ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω που γνώρισα ποτέ… και ακόμη και αυτό είναι υποτιμητικό». Ο Liotta και η Nittolo δημοσιοποιήθηκαν το ειδύλλιό τους στις αρχές του 2020. Εκείνο τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε στο Instagram ότι είχε αρραβωνιαστεί γράφοντας: «Οι ευχές των Χριστουγέννων πραγματοποιούνται. Ζήτησα από την αγάπη της ζωής μου να με παντρευτεί και δόξα τω Θεώ μου είπε ναι!!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacy Nittolo (@jacynittolo)

Keywords
Τυχαία Θέματα