Jada Pinkett Smith: Βγαίνει νικήτρια στη μάχη με την αλωπεκία – Ποζάρει με ροζ μαλλιά στα γενέθλιά της

12:00 20/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jada Pinkett Smith, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για την αλωπεκία, αποκάλυψε ότι τα μαλλιά της γίνονται ολοένα και πιο πυκνά. Η ηθοποιός, η οποία έκλεισε τα 52 της χρόνια τη Δευτέρα, μοιράστηκε με τα 11,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, μία φωτογραφία της όπου είναι ολοφάνερο ότι όχι μόνο η τριχοφυΐα στα μαλλιά της βελτιώνεται, αλλά έχει ανανεώσει και το χρώμα τους, επιλέγοντας ένα απαλό ροζ.

«Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια έκπληξη γενεθλίων μέσα σε μια ανατολή της Παρθένου” έγραψε στη λεζάντα η πρώην παρουσιάστρια του Red Table Talk.

Στη φωτογραφία, η Pinkett Smith – η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ζει με την αλωπεκία – προτίμησε απλό μακιγιάζ, με καλοσχηματισμένα φρύδια για να τονίζουν τα ζεστά μάτια της και ένα ημιδιαφανές γυαλιστερό κραγιόν στα χείλη της, σε συνδυασμό με ένα κομψό μαύρο ζιβάγκο και ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε μηνύματα γενεθλίων από διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του DJ Jazzy Jeff , του πρώην μουσικού συνεργάτη του συζύγου της Pinkett Smith, Will Smith . “Χρόνια πολλά αδερφή μου!!!!” Έγραψε ο DJ Jazzy Jeff. “Hbd sis ”, πρόσθεσε η Lauren London

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, όπου η σταρ του “The Matrix Resurrections” μοιράστηκε καλά νέα σχετικά με το ζήτημα αλωπεκίας που αντιμετωπίζει.

Στις 7 Αυγούστου, μοιράστηκε δύο selfies στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία, το κεφάλι της φαινόταν ξυρισμένο, ενώ στη δεύτερη τα μαλλιά της ήταν πλατινέ έντονα και είχαν μεγαλώσει λίγο περισσότερο. «Αυτά τα μαλλιά εδώ είναι σαν να προσπαθούν να επιστρέψουν. Εξακολουθούμε να έχουμε κάποια προβληματικά σημεία, αλλά θα δούμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Η Jada Pinkett Smith έκανε γνωστό ότι έχανε τα μαλλιά της για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Red Table Talk το 2018.

«Πολλοί άνθρωποι με ρωτούσαν γιατί φοράω τουρμπάν. Δεν είναι εύκολο να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά θα μιλήσω. Ήμουν στο ντους μια μέρα και στα χέρια μου είχα μόνο χούφτες μαλλιά. Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές στη ζωή μου που έτρεμα κυριολεκτικά από τον φόβο. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω».

«Τα μαλλιά μου ήταν ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου», πρόσθεσε. «Το να τα περιποιούμαι ήταν μια όμορφη ιεροτελεστία και ήταν επιλογή μου να έχω μακριά μαλλιά. Και τότε είπα, Θεέ μου, μπορεί να μην έχω αυτή την επιλογή πια» είχε πει σε μια εξομολόγηση ψυχής η Jada Pinkett Smith.

Χαρά Παππά: “Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή” – Τι λέει για την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Keywords
Τυχαία Θέματα