Jamie Dornan: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής

12:30 22/1/2024 - Πηγή: InStyle

Περιπέτεια υγείας για τον Jamie Dornan, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής. Το περιστατικό αποκάλυψε ο καλός του φίλος Gordon Smart, που είπε ότι η περιπέτεια της υγείας του οφείλεται σε… συνάντηση με τοξικές κάμπιες.

Ο 41χρονος Dornan έκανε διακοπές με φίλους στην Πορτογαλία όταν αρρώστησε. Μία ημέρα αφού είχαν ξεκινήσει οι διακοπές τους, ο Gordon αποκάλυψε ότι ένιωσε μυρμήγκιασμα στο αριστερό του χέρι και

γαργαλητό στο αριστερό του χέρι. Πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι οι παλμοί του έφθαναν τους 120. Αφού πήρε εξιτήριο, επέστρεψε στο ξενοδοχείο και βρήκε τον σταρ των 50 Αποχρώσεων του Γκρι συνδεδεμένο με ιατρικό εξοπλισμό. Του είπε ότι τα άκρα του είχαν μουδιάσει και έτσι βρέθηκε στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordon Smart (@gordonsmart)

“Αποδείχθηκε ότι είχαμε επαφή με τριχωτές κάμπιες και ήμασταν πολύ τυχεροί που βγήκαμε ζωντανοί από αυτό”, είπε ο Gordon.

ι μικροσκοπικές τρίχες των κάμπιων έχουν μια ερεθιστική πρωτεΐνη που ονομάζεται θαμετοποΐνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει επώδυνους ερεθισμούς και εξανθήματα στο δέρμα, τα μάτια και το λαιμό και, σε σπάνιες περιπτώσεις, αλλεργικές αντιδράσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή του σκωτσέζικου BBC The Good, the Bad and the Unexpected, ο Gordon είπε ότι επειτα από μια “υπέροχη” πρώτη μέρα με μεθύσι, άρχισε να αισθάνεται περίεργα. “Περάσαμε υπέροχα την πρώτη μέρα, παίξαμε πολύ γκολφ, βγήκαμε έξω, ήπιαμε πολύ κρασί και μετά περάσαμε στα μαρτίνι εσπρέσο“, είπε.

“Τέλος πάντων, την επόμενη μέρα, παίξαμε γκολφ, ήμασταν όλοι εντελώς χάλια και άρχισα να νιώθω μυρμήγκιασμα στο αριστερό μου χέρι και στη συνέχεια γαργαλητό στο αριστερό μου χέρι. Είμαι γιος παθολόγου και σκέφτηκα: Αυτό είναι συνήθως το σημάδι της έναρξης καρδιακής προσβολής“.

Και πρόσθεσε: “Είμαι ένας αρκετά υγιής τύπος, αλλά όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι, ότι παθαίνεις καρδιακή προσβολή, είσαι αρκετά σίγουρος ότι πείθεις τον εαυτό σου ότι παθαίνεις καρδιακή προσβολή”.

Ανησυχώντας ότι ήταν σοβαρά άρρωστος, ο Gordon πήγε σε ένα τοπικό ιατρικό κέντρο, όπου η νοσοκόμα διαπίστωσε ότι ο καρδιακός ρυθμός του ήταν εξαιρετικά υψηλός, οπότε και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ο Gordon είπε ότι στη συνέχεια κατέρρευσε και ξύπνησε σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι συνδεδεμένο σε ένα μηχάνημα με έναν γιατρό να τον ρωτάει: “Τι έκανες νεαρέ μου;”.

Στη συνέχεια ο γιατρός του ζήτησε να απαριθμήσει τι είχε πιει την προηγούμενη ημέρα, με τον Gordon να προσθέτει: “Ως Σκωτσέζος στην Πορτογαλία, όταν αρχίζεις να λες: Λοιπόν, νομίζω ότι υπήρχαν εννέα μπουκάλια λευκό κρασί, ήπια έξι μαρτίνι εσπρέσο, τον έβλεπα να κουνάει το κεφάλι του αηδιασμένος από το σκωτσέζικο δείγμα που είχε μπροστά του“.

Όταν ο Σκωτσέζος παρουσιαστής ειδήσεων επέστρεψε στο ξενοδοχείο από το νοσοκομείο, είδε τον Ιρλανδό ηθοποιό Jamie συνδεδεμένο με ιατρικό εξοπλισμό. Ο Gordon συνέχισε: “Ο Jamie είπε: “Θεέ μου, Gordon, περίπου 20 λεπτά αφότου έφυγες, το αριστερό μου χέρι μούδιασε, το αριστερό μου πόδι μούδιασε, το δεξί μου πόδι μούδιασε και βρέθηκα στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου”.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο γιατρός τηλεφώνησε στον Gordon και τον ενημέρωσε ότι τα συμπτώματα του ίδιου και του Jamie μπορεί να είχαν προκληθεί από τοξικές κάμπιες.

“Και αποδεικνύεται ότι υπάρχουν κάμπιες στα γήπεδα γκολφ στη νότια Πορτογαλία που σκοτώνουν τα σκυλιά των ανθρώπων και προκαλούν καρδιακές προσβολές σε άνδρες ηλικίας 40 ετών”, πρόσθεσε ο Gordon

Keywords
Τυχαία Θέματα