Jamie Foxx: Μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του – “Πήγα στην κόλαση και γύρισα”

10:08 22/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Jamie Foxx μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια με την υγεία του σε ένα συναισθηματικό βίντεο.

Ο 55χρονος σταρ μοιράστηκε ένα απόσπασμα στο Instagram νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τις προσευχές τους καθώς αναρρώνει από μια επιπλοκή, στις 11 Απριλίου, ενώ βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας Back in Action.

“Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πώς

με επανέφερε“, είπε για την υποστήριξη των θαυμαστών του. “Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Ο Fox είπε ότι γνωρίζει ότι “πολύς κόσμος” “περίμενε” ενημέρωση για την κατάστασή του, αλλά “για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήθελα να με δείτε έτσι.”

“Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία [ή] τηλεοπτική εκπομπή“, είπε. “Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω.”

Ο ηθοποιός είπε ότι η αδελφή του Deidra Dixon και η κόρη του Corinne “μου έσωσαν τη ζωή” και ευχαρίστησε επίσης τον Θεό και τους “σπουδαίους ιατρούς” που τον περιέθαλψαν.

“Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να σε βοηθάει η οικογένειά σου με τέτοιο τρόπο – και όλοι ξέρετε ότι το κράτησαν ερμητικά κλειστό, δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν“, είπε. “Και αυτό εύχομαι να έχουν όλοι σε τέτοιες στιγμές.”

Βρήκε επίσης μια στιγμή για να διαλύσει τις φήμες σχετικά με την υγεία του. “Τώρα, ξέρετε, με το να είσαι σιωπηλός μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι λένε τι έχω, κάποιοι είπαν ότι είμαι τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε … τα μάτια λειτουργούν μια χαρά. Είπαν ότι είμαι παράλυτος – δεν είμαι παράλυτος.“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

“Αλλά πέρασα… Πήγα στην κόλαση και γύρισα πίσω“, είπε ο Fox. “Και ο δρόμος μου προς την ανάρρωση είχε και κάποιες λακκούβες. Αλλά επιστρέφω. Και είμαι σε θέση να δουλέψω.”

Συγκινημένος, είπε ότι εκτιμά “όλη την αγάπη που πήρα” καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάστασης. “Ξέρω ότι μιλάνε για ανθρώπους που κλαίνε σε βίντεο, μπορείς να κάνεις δεύτερη λήψη- εγώ δεν θα κάνω δεύτερη λήψη. Είναι αυτό που είναι” είπε μεταξύ άλλων και τελείωσε το βίντεο λέγοντας: “Είμαι στον δρόμο της επιστροφής.”

Keywords
Τυχαία Θέματα