Jane Fonda: Στα 85 της είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ – “Η ζωή γίνεται καλύτερη με την ηλικία”

22:52 3/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jane Fonda λέει ότι το να μεγαλώνεις δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι, αλλά κάτι που πρέπει να γιορτάζεις.

Στα 85 της χρόνια, η θρυλική σταρ είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ και σημειώνει πως σ’ αυτό το κεφάλαιο της ζωής της είναι “πιο ευτυχισμένη που έχω υπάρξει ποτέ.”

Η βραβευμένη με Όσκαρ

σταρ έχει βγάλει φέτος τέσσερις ταινίες, μεταξύ των οποίων και την κωμωδία Book Club: The Next Chapter, που θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου. Η Fonda λέει ότι τα γυρίσματα της συνέχειας της ρομαντικής κωμικής επιτυχίας Book Club του 2019 με τις φίλες της Diane Keaton, Candice Bergen και Mary Steenburgen στην Ιταλία ήταν “ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

“Είναι ό,τι φανταζόμουν ότι μπορεί να είναι οι γυναικείες φιλίες“, λέει η Fonda για τον δεσμό τους. “Όταν ήμουν νεότερη, υπήρχε αυτή η υπόθεση ότι οι γυναίκες ήταν κάπως κακεντρεχείς και ότι τέσσερις σταρ που δουλεύουν μαζί δεν θα λειτουργούσαν γιατί θα ανταγωνίζονταν, και αυτό δεν είναι αλήθεια. Είμαστε φίλες και μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί και βοηθάμε η μία την άλλη όταν χρειάζεται.”

Η Jane Fonda, η οποία υποβλήθηκε πέρυσι σε χημειοθεραπεία για λέμφωμα non-Hodgkin, που τώρα βρίσκεται σε ύφεση, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή της, αλλά πάντα έβρισκε τρόπο να προχωρά μπροστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

“Υπήρξαν τραγωδίες και δύσκολα πράγματα στη ζωή μου. Αλλά ποτέ δεν υπέκυψα σε αυτά. Ήμουν ανθεκτική σε όλη μου τη ζωή“, λέει.

Προσθέτει ότι ένα από τα πολλά προνόμια του να μεγαλώνεις είναι να μαθαίνεις τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή. “Συμβαίνει κάτι άσχημο και σκέφτεσαι: Λοιπόν, αυτό έχει ξανασυμβεί και είμαι μια χαρά. Θα το ξεπεράσω’. Ξέρεις τι είναι σημαντικό. Πέρασα πολύ χρόνο σαν κανό χωρίς κουπί που με πηγαίνει το ρεύμα. Καθώς μεγάλωνα, έμαθα ότι θα βάλω ένα κουπί στο νερό και θα πλοηγήσω.”

Keywords
Τυχαία Θέματα