Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει τα συστατικά της σαλάτας της έναν χρόνο αφού διέψευσε τη viral συνταγή

15:58 7/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε επιτέλους τη συνταγή για τη σαλάτα που προτιμά, ενώ μίλησε και για την υγεία και τη γυμναστική ρουτίνα της στην οποία βασίζεται για να παραμένει σε τόσο αξιοζήλευτη φόρμα, στα 54 της χρόνια.

Σχεδόν έναν χρόνο αφού η σταρ αποκάλυψε ότι η viral συνταγή για μια σαλάτα

που λέγεται ότι έφτιαχνε κάθε μέρα στο πλατό της σειράς Friends ήταν ψεύτικη, τώρα μοιράστηκε τα πραγματικά συστατικά που βάζει στο “πολύ χορταστικό” γεύμα της.

Μιλώντας στην εκπομπή Today για τη συνεργασία της με την εταιρεία γυμναστικής Pvolve, περιέγραψε λεπτομερώς την αγαπημένη της σαλάτα, η οποία έχει ως βάση το μαρούλι Βοστώνης (βουτύρου).

“Δεν είμαι οπαδός της ποικιλίας Romana”, εξήγησε η Aniston. “Μου αρέσει να βάζω μερικά μανιτάρια. Λατρεύω τα λαχανάκια. Λατρεύω λίγη ντομάτα. Αβοκάντο, ελιές Καλαμών, πάντα λίγο τυρί – ποτέ δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το τυρί μου. Θα έχω φέτες παρμεζάνας, πεκορίνο… φέτα… ή όλα αυτά!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

H Jennifer Aniston αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν έχει φάει τη διάσημη “σαλάτα της Jennifer Aniston”

Η ηθοποιός ολοκληρώνει τη σαλάτα της με αμύγδαλα ή ηλιόσπορους για τραγανή γεύση και ένα αυγό κομμένο ή ποσέ για πρωτεΐνη.

Όσο για το ντρέσινγκ, εξαρτάται από την ημέρα. Συνήθως επιλέγει λάδι και ξύδι ή βινεγκρέτ, αλλά αν είναι Σαββατοκύριακο, μπορεί να βάλει ranch.

Η Aniston είναι διάσημη για την αγάπη της για τις σαλάτες. Το 2010 η Courtney Cox είπε στους LA Times ότι η Aniston έτρωγε την ίδια σαλάτα κάθε μέρα όταν ήταν στα γυρίσματα των “Friends.” Η σαλάτα αυτή περιλαμβάνει πλιγούρι, αγγούρι κομμένο, μαϊντανό, δυόσμο, κόκκινο κρεμμύδι, ρεβίθια, φέτα και φιστίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TODAY (@todayshow)

Ωστόσο, αφού η συνταγή έγινε viral η Aniston διέψευσε ότι έτρωγε τη συγκεκριμένη σαλάτα. Όπως είπε, δεν έχει ιδέα από πού προήλθε η συνταγή της “Jennifer Aniston Salad”, προσθέτοντας στη διάρκεια Q&A με το περιοδικό Elle ότι αυτή “ποτέ δεν θα έβαζα τόσο πολλά ρεβίθια σε μια σαλάτα, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι καλή για το πεπτικό σύστημα.”

Η σαλάτα που εκείνη συνήθιζε να τρώει εκείνη την εποχή, ήταν πολύ διαφορετική και περιλάμβανε: ψιλοκομμένο μαρούλι, κοτόπουλο, ασπράδια αυγών, λίγα φασόλια garbanzo, μπέικον και μια βινεγκρέτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα