Jennifer Garner: Γιορτάζει τα γενέθλια του πρώην με μια throwback φωτογραφία τους

Αυτή κι αν είναι μεγαλοψυχία. Η Jennifer Garner γιορτάζει τα γενέθλια του πρώην συντρόφου και παλαιού συμπρωταγωνιστή της. Η σταρ ανέβασε μια throwback φωτογραφία για τα 55α γενέθλια του Michael Vartan.

Η ίδια ποζάρει στο πλευρό του πρώην συμπρωταγωνιστή της σε σκηνή που ανέβασε από το “Alias”.

“Δεν θυμάμαι γιατί ήμουν Βαυαρή” έγραψε στη λεζάντα σχετικά με την εμφάνισή της, “αλλά ξέρω ότι σήμερα είναι τα γενέθλιά σου” πρόσθεσε. Και συνέχισε: “Ελπίζω να περάσεις υπέροχα, Michael! XX

S. Bristow” υπέγραψε με το όνομα της ηρωίδας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Ο Vartan έπαιζε τον συνάδελφό της και ερωτικό της ενδιαφέρον Michael Vaughn. Οι δύο σταρ γνωρίστηκαν το 2001, ενώ εκείνη δεν είχε πάρει διαζύγιο ακόμη από τον Scott Foley.

Ο έρωτάς τους βρήκε τον δρόμο του εκτός οθόνης τον Αύγουστο του 2003 και έμειναν μαζί έως τον Μάρτιο του 2004. Και μπορεί το ειδύλλιό τους να μην μακροημέρευσε εκτός οθόνης, ωστόσο, οι θαυμαστές της σειράς σχολίασαν την ανάρτηση της σταρ με νοσταλγία και ενθουσιασμό.

“Αυτή η σειρά μου έδωσε ζωή σε μια περίοδο που την είχα πραγματικά ανάγκη. Θα σας εκτιμώ πάντα“, όπως σχολίασε ένα άτομο. Δεύτερο πρόσθεσε: “Η καλύτερη σειρά! Σίγουρα να μην κάνουμε άλλη μια σειρά; Τα παιδιά Bristow / Vaughan να δώσουν συνέχεια στην κληρονομιά;” Άλλοι θαυμαστές έγραψαν: “Ακόμη είναι μια αγαπημένη σειρά. Χρόνια πολλά για τα γενέθλια του Michael! “Vaughn + Syd για πάντα“. “Ακόμη ένα από τα αγαπημένα μου τηλεοπτικά ζευγάρια.”

Keywords
Τυχαία Θέματα