Jennifer Lopez και Ben Affleck: Αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους, αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων

13:00 26/3/2022 - Πηγή: InStyle

Το σπίτι, το οποίο θα στεγάσει τον πιο διάσημο έρωτα του Hollywood, μόλις βρέθηκε και… σε τιμή ευκαιρίας. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck επισημοποιούν τη σχέση τους, όχι με δαχτυλίδι αλλά με μια έπαυλη των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Το νέο έκανε γνωστό το τηλεοπτικό κανάλι TMZ και οι φωτογραφίες της νέας ερωτικής φωλιά του ζευγαριού έκαναν το γύρο του διαδικτύου, αφήνοντας άφωνους τους θεατές.

Instagram
@hiltonhylandInstagram @hiltonhyland

Η πολυτελής βίλα βρίσκεται στη γνωστή για τους εύπορους κατοίκους της περιοχή του Bell Air στο Los Angeles και παλιότερα ανήκε στον τεξανό δισεκατομμυριούχο Todd Lemkin. Αποτελείται από 10 υπνοδωμάτια, 17 μπάνια, περισσότερες από μία κουζίνες, γυμναστήριο, θέατρο, γήπεδο του γκολφ, πισίνα και όλα όσα θα χρειαζόταν μία, δύο ή και είκοσι οικογένειες ώστε να ζήσουν άνετα.

Instagram @hiltonhylandInstagram @hiltonhyland

Ένα σπίτι με μοντέρνες εγκαταστάσεις και στοιχεία παραδοσιακής διακόσμησης, με το ζεστό ξύλο και τα φωτεινά δωμάτια να δημιουργούν την τέλεια οικογενειακή φωλιά. Ωστόσο, αν κρίνουμε από το γούστο της JLo, θεωρούμε ότι η τραγουδίστρια θα βάλει σίγουρα το χεράκι της και την προσωπική της πινελιά στο νέο σπίτι.

Instagram @hiltonhylandInstagram @hiltonhylandInstagram @hiltonhyland

Το TMZ ανακοίνωσε ότι η συμφωνία δεν έχει ακόμα κλείσει. Η αρχική τιμή του σπιτιού κυμαινόταν στα 65 εκατομμύρια δολάρια, με το ζευγάρι να κάνει προσφορά στα 50, δίνοντας μια σημαντική προκαταβολή που δεν άφησε ανεπηρέαστο τον ιδιοκτήτη. Εμείς πάντως, αν ήμασταν στη θέση του θα σφίγγαμε ήδη τα χέρια, γνωρίζοντας ότι βάλαμε το λιθαράκι μας σε αυτό το love story. Κι αν τελικά το deal κλείσει, μήπως θα πρέπει να περιμένουμε να φάμε και κουφέτα;

Instagram @hiltonhyland

Keywords
Τυχαία Θέματα