Jennifer Lopez: Πήγε για προπόνηση με το πιο αντισυμβατικό look

11:30 30/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Jen ξέρει τον τρόπο να μην είναι ποτέ προβλέψιμη. Αρραβωνιάστηκε δύο φορές με τον Ben, φοράει high heels πηγαίνοντας τα παιδιά της στο σχολείο και στα 52 της, εξακολουθεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες pop star του κόσμου. Γιατί να ισχύουν λοιπόν και οι τυπικοί κανόνες για τα ρούχα προπόνησής της;

H J.Lo εθεάθη να κατευθύνεται προς το στούντιο χορού στο Los Angeles φορώντας μια μαύρη φαρδιά φόρμα και από

κάτω, λευκό αθλητικό σουτιέν. Συνδύασε το oversized ρούχο με τα Nikes της, γυαλιά ηλίου και για το glamour της στιγμής μια μαύρη Birkin που έγινε η τσάντα… γυμναστικής της.

instyle.com

Αντί για μια αλογοουρά έτοιμη για προπόνηση, η Lopez επέλεξε χαλαρoύς κυματισμούς για τα μαλλιά της. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς προετοιμάζεται στο στούντιο, αλλά αυτή τη στιγμή η star περιμένει την κυκλοφορία του νέου της ντοκιμαντέρ Halftime στο Netflix, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca τον επόμενο μήνα. Στο τρέιλερ για το doc, η Jen φαίνεται να προετοιμάζεται για την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl το 2020 και αφηγείται την καριέρα της.

“Όλη μου τη ζωή, πάλευα για να με ακούσουν. Για να με δουν. Να με πάρουν στα σοβαρά. Πραγματικά νιώθω ότι η ζωή μου μόλις ξεκινά” λέει η ίδια και εμείς ανυπομονούμε να το δούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα