Jessica Alba: Μοιράζεται φωτογραφία με την κόρη της και αναρωτιέται το πότε μεγάλωσε!

13:23 4/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Jessica ίσως χρειαστεί να φορέσει highheels την επόμενη φορά που θα τραβήξει μια selfie με τη μεγαλύτερη κόρη της, Honor Marie Warren.

Μόλις δύο μήνες μετά τα 14α γενέθλιά της, η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία δίπλα στην Honor που είναι ήδη ψηλότερη από τη μαμά της.

«Μόνο εγώ και το κοριτσάκι μου (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι τόσο ψηλή)», έγραψε η Alba στη λεζάντα της φωτογραφίας που την αγκαλιάζει σε ένα πάρκινγκ δίπλα στην παραλία, φορώντας και οι δυο τους μπεζ

σύνολα.

Credits: Jessica Alba/Instagram

Σε μια ανάρτηση στο Instagram για τον εορτασμό των γενεθλίων της Honor στις 7 Ιουνίου, η Jessica αναπόλησε τον καιρό που πέρασε από τότε που γέννησε το κοριτσάκι της.

“Όλη μου η καρδιά, το πρώτο μου μωρό — 14 χρονών. Πώς πέρασε ο καιρός!; Νιώθω σαν χθες να ήσουν απλώς ένα μικρό μωρό – περάσαμε ώρες κοιτάζοντας η μία στην ψυχή της άλλης, φωτίζοντας ολόκληρο τον κόσμο μου και δείχνοντάς μου τη βαθύτερη, πιο βαθιά αγάπη”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Η περήφανη μαμά συνέχισε:

«Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό που είσαι — τόσο ευγενική, έξυπνη, σοφή πέρα από τα χρόνια σου, σίγουρη, ανόητη, ανεξάρτητη, δημιουργική και καλλιτεχνική, είσαι όλα τα πράγματα και πολλά άλλα Άγγελέ μου. Με τιμά που διάλεξες να γίνω μαμά σου, ήσουν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα μου σε αυτή τη ζωή!!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Η Alba, η οποία έχει τρία παιδιά με τον σύζυγό της παραγωγό Cash Warren, είναι επίσης μητέρα της 4χρονης Hayes Alba Warren και της 10χρονης Haven Garner Warren, η οποία γίνεται 11 ετών στις 13 Αυγούστου. Όλοι μαζί βρέθηκαν πρόσφατα για… επικές διακοπές, όπως έγραψε η ηθοποιός, στην Ιταλία όπου επισκέφθηκαν τη Ρώμη, τη Φλωρεντία και την Σικελία.

Jessica Alba: Λιώνει… στο γυμναστήριο και αποκαλύπτει το workout που προτιμά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Keywords
Τυχαία Θέματα