Jessica Biel-Justin Timberlake: Δημοσίευσαν σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά τους

18:34 17/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Biel δεν είχε έναν, αλλά τρεις Βαλεντίνους! Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον σύζυγό της, Justin Timberlake, και τους δύο γιους τους. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει και η ανάρτησή της στο Instagram από την ημέρα εκείνη.

Η 41χρονη ηθοποιός ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με οικογενειακά στιγμιότυπα. Στην πρώτη λήψη ο τραγουδιστής έχει στην αγκαλιά του τον μικρότερο γιο τους. Στο φόντο διακρίνουμε το χιονισμένο

τοπίο, καθώς η οικογένεια απολαμβάνει μια ημέρα στα χιόνια. Και στη δεύτερη λήψη είναι ο χαρούμενος μπαμπάς με τον 8χρονο γιο του, Silas.

Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά τους Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

Η περήφανη μαμά γράφει στη λεζάντα της: «Valentines x3». Ο Justin Τimberlake άφησε το δικό του σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία, με τρία emojis καρδιάς. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν δύο παιδιά. Τον οχτώ ετών Silas και τον τριών ετών Phineas. Η τελευταία μάλιστα φωτογραφία της ανάρτησης περιελάμβανε ένα γλυκό αδελφικό στιγμιότυπο. Σε αυτό βλέπουμε τα δύο αδέρφια να απολαμβάνουν μαζί ένα γεύμα βλέποντας μια ταινία.

Λίγο μετά την κοινοποίηση της ανάρτησης από την Jessica Biel, πολλοί από τους 14 εκατομμύρια followers της έσπευσαν να σχολιάσουν. Όλοι της ευχήθηκαν να περάσει μια όμορφη ημέρα και φυσικά τα καλύτερα για τα παιδιά της. Άλλοι πάλι, επεσήμαναν πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake)

Ο Justin Temberlake, από την πλευρά του, μοιράστηκε επίσης μια αξιολάτρευτη ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με εκείνον και τη σύζυγό του να κατεβαίνουν με έλκηθρο από ένα βουνό και να γελούν μαζί. «Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν περιορίζεται μόνο στην πρώτη φορά που αντικρίζεις το πρόσωπο του άλλου. Εσύ με κάνεις να το πιστεύω αυτό. Γιατί κάθε φορά που σε κοιτάζω, ερωτεύομαι περισσότερο. Πιο πολύ από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ», έγραψε στη λεζάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα