Jessica Biel: Η συγκινητική αφιέρωσή της στην ανιψιά της με σύνδρομο Down

10:15 22/3/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Biel αποκάλυψε ότι η πολυαγαπημένη ανιψιά της, Zaya, έχει σύνδρομο Down, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

H σταρ ανέβασε δύο φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες φορά ένα ζευγάρι ιδιόρρυθμες κάλτσες για να υποστηρίξει το αξιολάτρευτο νήπιο την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.

“Για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down φέτος,

φοράω αστείες κάλτσες για να υποστηρίξω την καταπληκτική ανιψιά μου Ζaya και να γιορτάσω όλη την απίστευτη κοινότητα. Δημοσιεύστε τη δική σας για να στείλετε αγάπη στους φίλους και την οικογένειά μας σε όλο τον κόσμο” έγραψε στη λεζάντα η σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

Η Zaya, τριών ετών, και η οικογένειά της εξήγησαν τη σημασία για τις κάλτσες της Biel, καθώς στο Instagram Story του μικρού κοριτσιού περιγράφεται λεπτομερώς πώς “τα χρωμοσώματα μοιάζουν με αταίριαστες κάλτσες“, αντιπροσωπεύοντας τις χρωμοσωμικές ανωμαλίες που προκαλούν το σύνδρομο Down.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zaya (@lovelyzayab)

Η Biel έδειχνε λαμπερή στις selfies της χωρίς μακιγιάζ, συνδυάζοντας τις χαριτωμένες κάλτσες της με ένα σκουφάκι, ένα άνετο μαύρο κολάν και ένα ασύμμετρο T-shirt.

Keywords
Τυχαία Θέματα