Jessica Simpson: Γιορτάζει 6 χρόνια νηφαλιότητας – “Έχω την προσωπική μου δύναμη”

11:31 3/11/2023 - Πηγή: InStyle

 Η Jessica Simpson γιορτάζει το πιο πρόσφατο ορόσημο στο ταξίδι της νηφαλιότητάς της.

Αυτόν τον μήνα, η 43χρονη Simpson συμπλήρωσε έξι χρόνια νηφαλιότητας. Γιόρτασε το σημαντικό αυτό ορόσημο με ένα Instagram Story. Αυτό παρέπεμπε σε μια ανάρτηση της 1ης Νοεμβρίου 2021 με μια φωτογραφία της Simpson την 1η Νοεμβρίου 2017.

“Πριν από 6 χρόνια”, σημείωσε η Simpson.

Η αρχική ανάρτηση έγινε γιορτάζοντας την

τέταρτη επέτειο νηφαλιότητας. “Αυτό το πρόσωπο νωρίς το πρωί της 1ης Νοεμβρίου 2017 είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Είχα τόση αυτογνωσία να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω”, όπως έγραψε η Simpson στη λεζάντα της ανάρτησης.

“Ήξερα ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως μου, να δείξει νίκη πάνω στην εσωτερική μου μάχη για τον αυτοσεβασμό και να αψηφήσει αυτόν τον κόσμο με διαπεραστική διαύγεια“, συνέχισε, προσθέτοντας ότι για να πετύχει αυτούς τους στόχους “έπρεπε να σταματήσει να πίνει αλκοόλ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Η Simpson έγραψε στη λεζάντα: “Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Εγώ ήμουν. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν είχα σεβασμό στη δύναμή μου”. Επίσης, τέσσερα χρόνια μετά το ταξίδι της νηφαλιότητας, είπε ότι αντιμετώπισε “τους φόβους της”.

“Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με ψυχικό θάρρος”, όπως έγραψε το 2021. Και πρόσθεσε ακόμη: “Είμαι ειλικρινής και άνετα ανοιχτή. Νιώθω ελεύθερη”

Keywords
Τυχαία Θέματα