Joe Jonas: Αλλαγή σελίδας μετά το διαζύγιο από τη Sophie Turner – Φήμες για ειδύλλιο με πρώην εστεμμένη

13:30 4/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Joe Jonas μαλλόν τηρεί τις πρωτοχρονιάτικες υποσχέσεις που θέλει να αφήνουμε στο παρελθόν όλα όσα μας κρατούν πίσω. Μετά το διαζύγιο από τη Sophie Turner, ο μουσικός μάλλον άλλαξε σελίδα.

Έτσι, την Πρωτοχρονιά, εθεάθη να φεύγει από το ίδιο αεροδρόμιο στο Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό με το μοντέλο Stormi Bree.

Joe Jonas arrives

at Cabo airport with model Stormi Bree amid Sophie Turner divorce https://t.co/5RwFqIQVzm pic.twitter.com/1i4fzU4Wty

— Page Six (@PageSix) January 4, 2024

Ο σταρ των Jonas Brothers και η Bree έφτασαν στο ιδιωτικό αεροδρόμιο την Τετάρτη για να φύγουν από τη χώρα. Τις φωτογραφίες εξασφάλισε το Page Six. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, αν έφυγαν με την ίδια πτήση.

Joe Jonas is not one to be left in the dust while his ex, Sophie Turner, moves on following their bitter split.

See more https://t.co/ZAouDx140c pic.twitter.com/GHs2p30pH5

— TMZ (@TMZ) January 4, 2024

Η πρώην Miss Tennessee Teen USA, 33 ετών, έδειχνε λαμπερή αν και casual ντυμένη, καθώς περπατούσε στο πλευρό του Joe Jonas.

Τρεις ημέρες πριν, ο Joe και τα αδέλφια του, Kevin και Nick Jonas, έδωσαν μια ιδιωτική παράσταση σε ένα τοπικό ξενοδοχείο του Cabo για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η έξοδος αυτή έρχεται ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία του διαζυγίου με την Turner. Ο γάμος τους διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Ο Joe κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει διαλυθεί ανεπανόρθωτα.

Η Sophie μάλλον έχει προχωρήσει αφού εθεάθη να ανταλλάσσει δημοσίως παθιασμένα φιλιά με Βρετανό αριστοκράτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα