John Goodman: Αγνώριστος ο 70χρονος σταρ μετά την απώλεια 90 κιλών

15:42 19/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο John Goodman ορκίστηκε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και να χάσει βάρος, το 2007.

Και απέδειξε ότι τήρησε το σχέδιό του, καθώς επέδειξε τη λεπτή του φιγούρα στο 62ο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο στο Μονακό την Κυριακή.

My top 4 John Goodman performances! https://t.co/PsOo26Yv5A pic.twitter.com/HWHKGXJEOm

— Gordo (@Gordo_FlyersRok) June 15, 2023

Ο 70χρονος ηθοποιός – ο οποίος έχει χάσει 90 κιλά μέσα στο πέρασμα των χρόνων, έδειχνε εκπληκτικά καλά, καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, όπου εκτελούσε χρέη προέδρου της κριτικής επιτροπής.

Μιλώντας για την απόφαση να τον διορίσει, ο διοργανωτής του φεστιβάλ Laurent Puons δήλωσε: “Ο John Goodman είναι, ειλικρινά, ένας θρύλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival TV Monte-Carlo (@festivaltvmonte_carlo)

Ο εγγονός μου τον αγαπάει, η μητέρα μου τον αγαπάει και εγώ τον αγαπώ. Έχει περάσει πολλές γενιές με μια εκπληκτική κινηματογραφική καριέρα και μια εκπληκτική τηλεοπτική καριέρα. Τα έχει κάνει όλα, έχει παίξει κάθε ρόλο. Αν δεν ήταν επικεφαλής της κριτικής επιτροπής, θα του δίναμε το βραβείο για το επίτευγμα της ζωής του”, είπε ο Puons.

Ο σταρ της αγαπημένης σειράς “Rosanne” ξεκίνησε το ταξίδι του το 2007, όταν σταμάτησε να πίνει, αλλά ο γυμναστής του τον οδήγησε σε ένα νέο επίπεδο απώλειας βάρους και φυσικής κατάστασης. Σύμφωνα με τον γυμναστή του, εισήγαγε τον σταρ σε ένα “διατροφικό πρόγραμμα μεσογειακού τύπου” – το οποίο δίνει έμφαση στα ψάρια, τους ξηρούς καρπούς, το ελαιόλαδο, τα λαχανικά και τα φρούτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simon Button (@simonbuttonphotography)

Ο John γυμνάζεται, επίσης, έξι ημέρες την εβδομάδα, φροντίζοντας να κάνει 10.000 έως 12.000 βήματα την ημέρα και χρησιμοποιώντας ελλειπτικό ποδήλατο και διάδρομο.

Ο ηθοποιός ήταν πάντα ανοιχτός σχετικά με την αγάπη του για το φαγητό, έχοντας δηλώσει στο παρελθόν στο People: “Χρειάζεται πολλή δημιουργική ενέργεια για να καθίσεις τον πι@@νό σου κάτω και να σκεφτείς τι θα φας μετά.”

Το 2016, ο John δήλωσε στον Howard Stern: “Το πήρα αργά. Ήθελα απλώς να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου” και παραδέχτηκε για τον νέο τρόπο ζωής του: “Είναι μια συνεχής διαδικασία για το υπόλοιπο της ζωής μου. Κοιτάζεσαι κάθε μέρα στον καθρέφτη και σκέφτεσαι: Πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό το υπόλοιπο της ημέρας. Πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό το κάθαρμα;”

Την επόμενη χρονιά δήλωσε στο ABC για την απώλεια βάρους του: “Τον παλιό καιρό, έκανα τρεις μήνες άδεια, έχανα 27 ή 31 κιλά και μετά επιβράβευα τον εαυτό μου και επέστρεφα στις παλιές μου συνήθειες.”

Keywords
Τυχαία Θέματα